Home Netizen “Jalan Tengah Jem, Boleh Plk Dia Nk Main Cucuk-Cucuk” -Netizen

“Jalan Tengah Jem, Boleh Plk Dia Nk Main Cucuk-Cucuk” -Netizen

165
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok yusryaizat, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video kliip ini menunjukkan di mana sebuah kereta Myvi telah di ‘cucuk’ oleh kenderaan belakang namun reaksi pemandu ini telah menarik perhatian ramai. Selain itu, reaksi pemandu kereta Myvi itu juga seperti tidak berpuas hati dengan kenderaan belakangnya, sehingga beliau membaling botol kepada kenderaan tersebut.

Netizen turut memberi komen mengenai situasi ini, mengatakan reaksi kenderaan Vellfire itu sememangnya salah dan seperti tidak sabar menunggu hingga ‘mencucuk’ kereta hadapannya. Reaksi pemandu kereta Myvi ini juga telah dijadikan bahan lawak diruangan komen kerana beliau ingin membaling botol air kepada kenderaan tersebut tetapi tidak kena. Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 246.7K penonton, 5516 sukaan dan 379 komen.

Pemilik akaun Tiktok ini juga menulis satu kapsyen seperti dibawah:

“Hati2 memandu di jalanraya. King sentiasa memerhatikan anda..”

Baca lagi: “Awak Mmg KingLah” Redah Banjir, Myvi Punya Berani Mengalahkan Yg Naik Hilux

Baca lagi: “King Buat Hal Dah, Nak Potong ‘Queue’ Punya Pasal Kan Dah Mendapat” -Netizen

Lihat klip durasi pendek reaksi pemandu Myvi tersebut:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@mohd helmi aziz: ala..xpuas hati ajk benti tepi…lps tu ajk sparring..pgl je ajk sparring..

@exatty: yg record ni patut record blkg tu. da jammed nk follow rapat2 knp? da la nmpk tekan minyak kuat setiap kali jln

@Ana Wong: Aku pernah hon panjang, time2 jem la nak cucok. Mende laaa. Pastu dia jauh btol dari aku

@R3ZZ4: peti ais ada auto brake sistem,tp kenapa baling kereta sendiri tu

@wanmohdshop77: mmg kene rasuk ke bila pakai myvi

@Badrul_2271: marah sgt nmpk nya tuu…smpai baling keta sndiri

@@Alinraja-87: zaman skrg org suka sngat cucuk dekat balakang kereta sy pun rimas,apa lg klu tengah laju mcm aku rasa kena suruh cepat terus sy tukar lorong sbelah

@PEMINAT SHUSHI: yg si peti ais gi cucuk muvi tu dh kenapa kalau aku pon main brek

@Fdayana : Yg aku mlm tadi honda civic je pon dpn byk kete kalut bgi lampu tinggi nk laju ha aku bagi lalu pastu dok belakang dia ambik kau lampu putih aku terus

@ATIE KEDAH DARUL AMAN: mentang2 keta besau..besok2 aku bawak jentolak..haa ikut ler aku daqi belakang..nak cucuk2 pon aku izinkan..kihkih

@cempaka : paling tak suka time jem orng cucuk cucuk geram je .. nak bawak laju pun mana boleh ,kereta depan banyak

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Bagus adik-adik ni, tetap datang beraya walaupun kawan dyorg dah takda” -Netizen
Next articleTular! Pemandu Lori Diminta Tampil Beri Keterangan Mengenai Kes Ini
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here