Home Hiburan Sharnaaz Ahmad Bawa Bekas Isteri Teman Dating Dengan Teman Wanita Raih Perhatian...

Sharnaaz Ahmad Bawa Bekas Isteri Teman Dating Dengan Teman Wanita Raih Perhatian Ramai

219
0

Tular di Tiktok apabila satu rakaman tular di Tiktok apabila kelibat sebuah keluarga yang menjadi tumpuan ramai iaitu Sharnaaz Ahmad di dalam sebuah MRT. Beliau yang membawa bekas isteri, Noor Nabila berjalan jalan bersama teman wanita dan anak lelaki beliau membuatkaan ramai memberikan pelbagai reaksi terhadap rakaman tersebut.

“Bila Kau dah boleh buat ex Kau mcm kawan biasa …tu maksudnya memang Kau dah btl² move on..”

Mnegikut apa yang dikongsikan, jelas terlihat raut wajah anak mereka, Jebat Jayden yang begitu bahagia apabila kedua dua ibu bapa mereka bersatu hati utnuk mebahagiakan anak mereka dengan membawa si kecil itu berjalan jalan. Tambahan pula, keakraban anak mereka terhadap teman wanita Sharnaaz Ahmad dapat dilihat menerusi rakaman tersebut.

3

Berikutan itu, kebanyakan netizen mula beranggapan bahawa keluarga tersebut begitu mesra walaupun pelbagai dugaan telah menimpa mereka. Namun demia anak mereka, kisah masa lalu dibuang dan orang ramai mula mengagumi kisah mereka.

Baca ini: “Suara Setanding Tokti..”- Mila Jirin Cover Lagu ‘Dawai’ Lepas Bertahun Sepi Dalam Dunia Nyanyian
Baca ini: “Ini Bukan Milik Saya..”- Isteri Dedah Suami Simpan ‘Lingerie’ Wanita Lain Raih Perhatian Ramai

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@i: klw aku,x mampu nak berada disitu..kuat nya nabila.

@NUR: Aku DH nampak nabela gan sharnazz suami isteri kat situ Amelia cam anak sulung dia plak..jebat anak bongsu

@ainzainur85: tak..mslhnya mamu tak jtuh hti blik ke kt nabila tu. pnh jdi istri dia. prnah ade rsa syg.

@Ana: apesal nampak amylia tu mcm anak sulung mamu dgn nabila…baby face muka dia

@Zaza0111: suka sgt nabila…hope ine day dia jumpa jodoh yg terbaik

@mie 1717: kalau aku tak mau dh nabila tu dh berapa org dah baik cari lain la kita ni biar cari yg elok2

@fatihah yusuff: ngam plak amelia panggil sharnaz baba.. mmg anak sulung betullah

@sitizubaidah75: Nabila takkan cemburu lah kot, sebab nabila dah ada pengganti selepas bercerai dengan shahnaz

@@pinky: yg kata Nabila mmang dia strong,dia dh xde rse ape kot kat mamu,sbb dia lgi cpt move on,dh prnah rse bahagia dgn Engku,nape pulak dia nk sedih..

@yoyowes123: why ada yg kata Nabila is so strong sbb ada kat situ skali? dh sah2 dia move on dulu sbb dia lagi cpt cari pengganti lepas cerai sharnaz.

@PersonalTrainerCoach: gang perempuan semua menangkan nabila. padahal sharnaaz yg matang dlm handle situation sebelum ni

@juliezizie: bgi Aku…Baik berbalik pd bekas isteri.mula blik DEMI ANK.YG SILAP KISH LMA BOLEH DBETULKAN

@Gerai Kak Shida: Bila Kau dah boleh buat ex Kau mcm kawan biasa …tu maksudnya memang Kau dah btl² move on

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Suara Setanding Tokti..”- Mila Jirin Cover Lagu ‘Dawai’ Lepas Bertahun Sepi Dalam Dunia Nyanyian
Next article“Pakai Baju Okay Dah, Tapi Content Bergelek…” – Warganet Tak Puas Hati Lihat Content Emma Maembong
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here