Home Netizen “Besar betul ular nya, mcm mana lah boleh masuk dlm sangkar kucing...

“Besar betul ular nya, mcm mana lah boleh masuk dlm sangkar kucing tu” -Netizen

268
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok diyanahmaidin, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang wanita membuat satu klip durasi pendek mengatakan bahawa kucing peliharaannya dimakan oleh ular yang telah memasuki sangkar tersebut. Beliau mengatakan sering beri kucingnya makan sebelum beliau berangkat pergi ke kerja.

Pada mulanya beliau tidak perasan ada ular di dalam sangkar tersebut sehingga ternampak ular itu keluarkan lidahnya. Adik beliau juga telahpun hubungi pihak berkuasa untuk mengambil tindakan. Beliau tetap pergi kerja dalam keadaan sebak dan video klip ini juga telah menarik perhatian ramai.

Netizen turut memberi komen mengenai situasi ini, mengatakan sebak apabila melihat gambar kucing tersebut. Ada juga yang berkongsi cerita di mana mereka menghadapi pengalaman yang sama sebelum pergi ke kerja. Perkongsian video klip ini juga telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 126.3K penonton, 13.3K sukaan 466 komen.

Baca lagi: “Tengah Syok Beratur Beli Makanan, Tak Perasan Ular Datang Dari Arah Belakang”-Reaksi Abang Ni Buat Ramai Tak Duduk Diam

Baca lagi: “Beri Laluan…The Real King Nk Lalu..”-Rakaman Ular Melintas Di Jalan Raya

Lihat klip durasi pendek ular tersebut: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@zef712: dahsyat dari mana datang ular tu agaknya beso betul

@AimiNur Sheikh: I had to go to office after losing my cat too, mata all bengkak. Nak cakap dengan client pun tak boleh. Its like losing half of myself.

@She|Her: Next time pls pasang jaring kecil dekat area sangkar , mine pernah kena dia duduk bawah cage sebab cage tu dah ada jaring tak boleh masuk

@MiszNaz89: kucing sy pn da hlg smggu ..tlg doakan supaya dy slmt blik umah ,sy rndu dy sgt2 sbb dy anak y baik n manja even dy jntn

@aQmaL: Can’t imagine what you’ve been thru. Sedihnyaa

@daisy: my cat also once eaten by ular sawa, besar gila badan dia besar daripada peha i ,and that was my most fav cat hm

@J: pastikan kucing lain tak trauma sebab pernah tgk video lain macam ni jugak. kucing sangkar sebelah mcm nak gila sbb nampak member kena telan

@Tighnari’s (real): I remember two of my kittens also faced the same situation. So sorry for ur lost, we put another steel cage surrounding the original cage, so it –

@RenNiReigN: only animal lover would understand wht it feels to loose their fur babies.. if it was me i would be crying everyday til a mth pass to slowly heal

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Datang Mintak Maaf Pun Tak, Tak Fikir Langsung Peniaga Kat Bawah-Bawah Ni” -Netizen
Next article“Tengah Bgi Anak Makan, Tiba-Tiba Bilik Atas Terbakar” -Netizen
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here