Home Netizen “Snggup ayah dia teman kat tingkap sbb tak boleh nk masuk melawat”...

“Snggup ayah dia teman kat tingkap sbb tak boleh nk masuk melawat” -Netizen

99
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok nishimplussize, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang bapa yang sanggup berdiri dihadapan tingkap bersebelahan dengan katil anaknya di hospital. Pemilik akaun ini merupakan ibu kepada kanak-kanak ini, yang mengatakan rezeki anaknya mendapat katil wad berhadapan tingkap dan ayahnya juga dapat berjumpa dengannya walaupun diluar wad. Namun video klip ini telah mendapat perhatian ramai dan membuatkan netizen sebak melihat pengorbanan seorang ayah.

Netizen turut memberi komen mengenai situasi ini, mengatakan berasa sebak melihat pengorbanan seorang ayah yang sanggup menunggu dan meneman anaknya walaupun hanya diluar tingkap sahaja. Ada juga yang berkongsi cerita di mana mereka pernah mengalami situasi yang sama. Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 191.5K penonton, 18.3K sukaan dan 420 komen.

Baca lagi: “Untung awk dpt bapa saudara yg sygkan anak saudara, tmbah sebak bila dpt tau ayah dia dh meninggal” -Netizen

Baca lagi: “Adik-Beradik Share Duit Beli Kereta Dekat Ayah”-Reaksi Ayah Terharu Buat Ramai Sebak

Lihat klip durasi pendek dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@yayang: bila awak dah besar nanti kan adik mesti awak akan bersyukur ada ayah macam tu sebab taksemua beruntung macam awak

@ham: Sekarang angin kuat , habuk terbang kene mata

@Fatinnn: untung awk dik papa awk teman wlpn dkt tingkap je semoga cepat sembuh

@aimirslm: Allah… Sedihnyaaaaa. Semoga cepat sembuh adik boleh main dengan papa kat rumah k.

@nureng: teringat dekat arwah atok time dia sakit, takboleh msuk tgk dia

@CEO HONEY: laki ak makn pakai semua ckup dia sediakan . tp nak nampak moment cm ni ngn anak lambert lagi

@WanDekwanHazwan213: esok dh besar, kalau papa tu sakit… xjaga siap… ramai² kita cari khaled…

@noname: mcm bapa saya dlu time form2..saya kena asing wad..nsb tingkp blh buka..bapa saya tngk dr tgkap saja..

@Aliyaa : Betapa sayang nya papa dia kat adib smpai dia tk boleh sorok ,huaaaa sedihhhh

@suzanna : Allahuakbar…teringat arwah abah mcm ni keadaan nya…dtg dgn baju uniform askarnya..nasib tepi tingkap.. Al-Fatihah abah..

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Untung awk dpt bapa saudara yg sygkan anak saudara, tmbah sebak bila dpt tau ayah dia dh meninggal” -Netizen
Next article“Jadi Model Pun Masuk Air, Siap Buat ‘Hair Flip’. Berdekah Aku Tengok Ryan Bakery Ni..” – Netizen
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here