Home Kisah rakyat “Satu Dalam Sejuta Perempuan Macamni..” – Sedia Terima Kekurangan, Pengantin Wanita Dipuji...

“Satu Dalam Sejuta Perempuan Macamni..” – Sedia Terima Kekurangan, Pengantin Wanita Dipuji Ramai

92
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video kongsian Afeef Zakaria di mana dia merakam pasangan pengantin yang baru sahaja selesai akad nikah. Apa yang menarik perhatian ramai ialah pengantin lelaki tersebut terbaring di atas katil semasa bersanding.

Menurut sumber, pengantin lelaki tersebut terlibat dalam kemalangan menyebabkan pinggulnya patah. Disebabkan masih belum pulih, pernikahan diteruskan dan dia terpaksa bersanding sambil terbaring.

Klip video tersebut mencecah sebanyak 1 juta tontonan dan 200 ribu sukaan. Ramai mengucapkan tahniah atas perkahwinan tersebut. Ramai juga sebak kerana terharu dengan pengorbanan pengantin wanita yang masih sanggup menerima pengantin lelaki walaupun terlantar sakit.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@ocam®: Walau apa pun terjadi Allah tetap permudahkan urusan. Tahniah both of you & speed recovery masbro !

@Ms AWLIYA belongs to Allah SWT: ya Allah forgive all their sin, give them keluarga sakinah bahagia dunia n akhirat amin

@❁🅦🅜🅨❁: Setahu saya,kenduri bulan 3 ni,tapi ujian dia,lelaki ni kemalangan,patah pinggul,Skrg masih belum betul2 sembuh, Alhamdulillah nikah&majlis diteruskan

@𝕊𝕖𝕡𝕖𝕥🖤: 1dalam sejuta ada pompuan mcm nie

@qanDasnj: tunang aku after 5days pertunangan, excident, patah bahu. ayh aku dh teragak2 nak restu kitorang 😣 sbb dia xde gigi, but aku nk sbb dia value me more

@syafiq faizal: bulan 3 ni aku nak kahwin, byk btul fyp aku kluar psal kahwin , sgt memahami

@Nurul Izzah: Cantik + Baik + No select. InsyaAllah bahagia till jannah

@SUE | TIKTOK AFFLIATE: Tahniah ya Allah jadikan pasangan ini pasangan yang paling bahagia & semoga pasangan ini kekal bersama2 hingga ke jannah. Amin

@Loki 🧿: Permudahkan semua urusan mereka dan limpahkan segala rezeki buat mereka yaAllah 🤲🏻 aamiin

@𝓔𝔂𝓮𝓮𝓮: kita nak pasangn yg boleh sama2 jaga kita , kalau ada sakit yg kekal atau pn cacat , better jgn truskan , tkut jadi penyesalan selepas kawin tu sakit

@𝗣🅰️𝗜𝗧: 1 dalam sejuta perempuan mcmni ☺️Allah permudahkan segalanya 🥰 InsyaAllah

@jiahhhhh: yaallah terharunya tngk , semoga kekal hingga ke jannah akak

Alhamdulillah, tahniah diucapkan atas perkahwinan. Tidak ramai yang sanggup bernikah macamtu kan.. Kalau dah sayang, apa-apa pun sanggup buat. Sikap akak ni memang layak dipuji. Min doakan moga terus bahagia ke jannah..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Tahniah, Awak Mmg Lelaki Limited Edition”-Layanan Hafiz Mahamad Terhadap Isterinya Jd Perhatian
Next articlePolis Tahan Pelajar SPM Yang Memaki Penulis Kertas Sejarah SPM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here