Home Kisah rakyat “Punyalah Ramai Cucu, Sampai Tersasul Tersalah Sebut Nama”-Telatah Nenek Tak Ingat Nama...

“Punyalah Ramai Cucu, Sampai Tersasul Tersalah Sebut Nama”-Telatah Nenek Tak Ingat Nama Cucu Cuit Hati Warganet

158
0

Tidak dapat dinafikan bahawa, setiap atuk dan nenek sudah pasti sangat happy dan teruja bila dapat menimang cucu baru dalam keluarga mereka.

Tetapi, bila dah ramai sangat anak cucu dalam satu family, boleh jadi sampai tertukar nama-nama cucu mereka. Lebih-lebih lagi, jika nama bayi-bayi sekarang anak unik dan moden.

Sampai terbelit lidah nak menyebutnya. Ada dimuat naik video telatah seorang nenek yang membuat voice audio memanggil nama cucu kesayangan nya yang baru lahir.

Baca juga : “Dah sehabis baik pujuk nenek dgn atuk ni, tpi tak nak keluar rumah jgk” -Netizen

Baca juga : Syafiq Yusof Timang Anak Lelaki Pertama, Datin Patimah Syukur Kini Ada 8 Cucu

Tapi, sangat mencuit hati para netizen setelah nenek itu tersasul menyebut nama-nama cucu itu. Habis semua nama disebutnya.

Lihat video di bawah :

@shopeeka

smua kturunan sebut 😂

♬ Santai – Faizal Tahir

Telatah tersebut sangat mencuit hati para netizen, alahai. Comel sangat perangai nenek tu. Terlupa nama cucu, habis dicover dengan sebutan nama-nama lain dalam video tersebut.

Rata-rata warganet semuanya sangat terhibur dengan telatah nenek itu. Yelah, bila nama terlalu moden, macam ni lah jadinya.

Lihat apa kata warganet :

sinetronmalaya.com cucu gv 1

sinetronmalaya.com cucu gv

 

Sumber : Tiktok

Previous article“JKM Sampai Terus Celik Ekk..”-Operasi Pembasmian Aktiviti Pengemisan Di Sekitar Kuala Lumpur
Next article“Dah Lah Comel, Pandai Pulak Tu”-Reaksi Adik Yg Pura2 Tidur Tarik Perhatian Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here