Home Netizen “Lagi Isu Kebersihan!”- Tikus Dekat Mekdi. Lokasi Mcd Aeon Cheras Selatan

“Lagi Isu Kebersihan!”- Tikus Dekat Mekdi. Lokasi Mcd Aeon Cheras Selatan

202
0

Awal bulan ni kita didengarkan berita di mana sebuah premis makanan segera Mcd di Kota Kemuning diarahkan tutup berikutan dengan sebuah video yang telah tular di mana video tersebut jelas kelihatan penampakan seekor tikus.

Baru sahaja semalam pula tular lagi satu lagi video penampakan tikus tapi kali ini di Mcd Aeon Cheras Selatan. Video tersebut telah diambil oleh orang awam dan telah dimuat naik di media sosial.

Baca juga : “Semua Fast Food Kt KL Ni Ramai Makhluk tu”-Restoran Fast Food Diarah Tutup Lepas Tular Video Tikus

Baca juga : Terkejut tikus besar dalam celah bungkusan sayur pasaraya

Lihat video di bawah :

Lihat juga apa komen netizen :

“Kawasan di area ((AEON CHERAS SELATAN)) Mcd take note! .. kau bagi makanan dkat orang tauu, fikir2 lahh org beli pakai duit bukan pakai bulu hidung kau.. “

“Nasib rakyat Malaysia boikot McD”

“Selalu mkn Mekdi kt sini sbb dkt dgn rumah..”

“Edit ni..haha..ini la risiko makan di luar. Better masak sendiri dijamin bersih.”

“Mek D Restoran ni memang banyak lobang ke ? … aduhhhh banyak betul ratatuli”

“Many2 years ago, pernah nampak lipas berkeliaran di salah satu fastfood chain dkt bhgn food warmer tu. Masa tu pagi, mcm depa baru ON kan that warmer. So agaknya bila panas, lipas berkeliaran keluar. Pihak berkuasa maybe kena check awal pagi masa depa mula buka.”

“Series lah kwsn mcd sini.bnyak kali lalu xprnah nmpak dieorang letak mknan kat luar mcm tu”

“my mom pernah nampak lipas atas pizza dekat this one foodstall dalam aeon. pizza tu dia letak dkt tmpt counter bercermin tu yee, like terang2 bagi customer nampak. my mom tegur and pekerja tu terus ambik pizza tu , no words whatsoever dia terus ambik je bawak kluar”

Tikus sebenarnya adalah haiwan yang sangat berbahaya. Nampak sahaja kecil-kecil cili padi namun racun yang dikeluarkan dari tikus memang berbahaya.

tikus 1

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Twitter @isusemasaviral

Previous article“”Perangai Macam Puaka!.. “-Rakaman Pelajar Merosakkan Harta Benda Sekolah
Next articleErnie Zakri Kongsi Kisah Lagu ‘Korban’, Bt Rmai Yg Sebak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here