Home Hiburan “Bergenang Air Mata, Terkenang Arwah Mak Abah..” – Lagu Baru Oleh Adik...

“Bergenang Air Mata, Terkenang Arwah Mak Abah..” – Lagu Baru Oleh Adik Amir Buat Ramai Sebak

112
0

Adik Amir, seorang anak orang asli yang mencuri perhatian dalam dunia media sosial dan industri seni berkat keunikan dan keindahan suaranya, baru-baru ini memenangi pertandingan menyanyi The Chosen One. Sejak kemenangannya itu, dia telah mengeluarkan beberapa lagu sendiri.

Kini, Adik Amir bersedia untuk melancarkan lagu terbarunya yang bertajuk “Ayah Ibu”. Lagu tersebut mengisahkan tentang pengalaman hidupnya di kampung.

LIHAT VIDEO PENUH DI SINI :

@m.riduan_oficial Amir Sisi | Ayah Ibu #kenanganmengusikjiwa #lagulamakenangannostalgia #liriklagu #shortvideo ♬ bunyi asal – M.Riduan_Oficial92

JOM TENGOK APA KATA NETIZEN

@Mr Khairie: Musik mcm lagu Hindustan Chand Chupa Badal Mein

@Tengku Aien Fathia: Baru je lepas tadah telinga dengar ibu bebel.. bkn masalah kite pun.. ape² masalah jd dtg bebel kt kite dulu.. fhm ibu nk meluah.. tapi ade sikit terase.. asal nk marah² je cri kite🗿

@Noorakma: tak pernah merasa kasih sayang seorang ibu walaupun ibu ada didepan mata😔hanya dapat merasa kasih sayang seorang ayah tapi Allah lebih menyayangi dia² pergi tinggalkan kan ank perempuan yg slalu

@Norasmida Kamal: kita ni jnis mudah tersentuh..dengar berpuluh kali menngis situ la😭

@fiqyuiiii: Mintak maaf ibu ayah kalau saya xjadi anak yg baik dan taat kepada dua orang tua. Saya mintak maaf kalau xboleh jadi mcm anak orang lain

Previous article“Ke Mana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke Nasi..” – The Jamal’s Nyanyi Lagu Aku Penghibur
Next article“Berbakat Besar, Merdu Suara Dia..” – Adik Darwisy Nyanyi Lagu Ernie Zakri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here