Home Viral Wanita Pelik Anak Sering Pakai Dan Cabut Tudung Sebelum Ke Sekolah, Rupanya...

Wanita Pelik Anak Sering Pakai Dan Cabut Tudung Sebelum Ke Sekolah, Rupanya Ini Yang Terjadi

41
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok henylaaaaaaaa, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang wanita berkongsi cerita mengenai anak perempuannya sebelum ke sekolah. Beliau mengatakan ketika anaknya memakai tudung sekolah, anak perempuannya sering buka dan betulkan semula tudung tersebut. Rupanya anak wanita ini telah dibuli kerana tudungnya terlalu ‘tajam’.

Video klip ini juga raih perhatian ramai dan ditular di media sosial baru-baru ini.

Screenshot 2023 07 06 214055
(Gambar hiasan)

Netizen turut memberi komen mengenai perkongsian wanita ini, mengatakan perkara ini perlu mengambil tindakan atau pergi ke sekolah anak tersebut untuk buat aduan. Ada juga berkongsi cerita di mana mereka pernah menjadi mangsa buli di sekolah. Namun segelintir netizen juga membuat pesanan kepada orang ramai agar tidak menyebut perkara fizikal, kulit warna, pakaian dan apa sahaja yang menjadi bahan lawak.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat perhatian ramai sebanyak 3M penonton, 256.9K sukaan dan 6496 komen.

Baca lagi: Ali Puteh Dedah Keluarga Terima Ugutan Biadap. Ibu Yang Sudah Meninggal Pun Kena ‘Petik’

Baca lagi: Rancak menari di tangga Big Stage, sekali kenyataan Perempuan menari bertudung mengejutkan ramai

Lihat klip durasi pendek perkongsian wanita ini mengenai anaknya:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat juga video dibawah:

Lihat apa juga kata orang ramai:

@AdikFoodS: Betul, elakkan sebut fizikal, warna kulit, pakaian atau apa sahaja untuk jadi bahan ketawa. Memang beri kesan kepada jiwa seseorang

@Gjot2184: skrg mcm²…jgn kan tudung tajam..tahi lalat pon jd isu..tgk anak murung…sy pon ckp..kwn ckp cm tu sbb kwn tu kurang kasih syg

@meenieme: growing up kena mentally bullied. self confident takde ye, selalu fikir apa yang orang pandang kat kita

@Idham (Taylor’s Version): the fact that cikgu or orang dewasa pon sama ja

@jjannxhseemstired: End up mende yg orng ckp tu asyik keep rewind dlm kepala

@Nor Hazawati: betul tu..cikgu pun kutuk anak murid beza kan anak murid…cikgu sekarang hadapi tekanan hidup kot..

@Bilis menangis viral: sy mangsa buli , mangsa ejekan. kesianya sy x nak ke sekolah Dan effects kehidupan

@Mak Beshe Beshe: Zaman skang kena ajr ank lawan balik, kena kuat. Sy pn terpaksa ajr ank lawan balik. Kite mmg nk ajr ank kite baik2. serba slh rasa nya.

@intanliana: i tanned skin..dr kecik selalu org kata macam²..siap dayang senandung lagi..tp ada ku kesah..so bila ada anak,dia mengadu apa²,i akn srh fight

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleRancak menari di tangga Big Stage, sekali kenyataan Perempuan menari bertudung mengejutkan ramai
Next articleKak KM Kongsi Video Anak Suka Cium Ketiak. Tapi Netizen Perasan Rumah Bersepah
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here