Home Hiburan Ali Puteh Dedah Keluarga Terima Ugutan Biadap. Ibu Yang Sudah Meninggal Pun...

Ali Puteh Dedah Keluarga Terima Ugutan Biadap. Ibu Yang Sudah Meninggal Pun Kena ‘Petik’

304
0

Nama Ali Puteh acap kali dihentam dan dikeji netizen susulan isu dengan balu arwah Abam. Ramai yang mengeluarkan kata-kata kesat dan menghina bukan sahaja dirinya, malah keluarganya sekali.

Bercerita di podcast Langka Studio, Ali atau nama sebenar Syed Ali Mubarak berkongsi yang dia dan keluarga menerima ugutan-ugutan yang begitu keterlaluan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Ali Puteh berkata yang paling teruk diugut ialah isterinya,

“Ini isteri Ali Puteh eh? Kau datang sini, kau kangkan depan kita, kita main ramai-ramai. Baru kau tahu nikmat atas meja..”

Ugutan keterlaluan itu amat memberi kesan kepada Ali, dia turut berkata kepada dua panel podcast itu iaitu PU Rahmat dan PU Amin bahawa dia amat terkesan kerana dia sebagai suami tidak dapat menahan apabila orang sanggup berkata sedemikian sekali terhadap isterinya.

Tambahan lagi, ibunya yang sudah meninggal juga di’petik’ oleh netizen. Menurutnya, ada individu yang DM di instagram dan memberikan kata-kata yang sangat biadap tentang ibunya.

“Kalau aku jadi mak kau, kalau tahu keluar anak macam kau, suruh mak kau pakai kondom main dengan bapak kau, supaya tak keluar anak macam kau..”

Menerusi podcast tersebut, Ali juga menceritakan tentang kehidupannya kini setelah melalui pelbagai kontroversi berkait rapat dengan ahli keluarga.

Walaupun ramai yang mengecam dan menganggap perkara yang dilakukan Ali itu salah. Namun tidak wajar bagi mereka untuk memberikan kata-kata yang kesat dan mengugut sedemikan sekali.

Previous articleAlmy Nadia Dedah Kenapa Fizz Fairuz Tak Bagi Kuruskan Badan, Rupanya Ini Sebab-Sebab Nya
Next articleSering mengenakan harga melampau terhadap pelanggan, sekali kenyataan Barista yang menindas pelanggan buat ramai tidak puas hati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here