Home Viral Rancak menari di tangga Big Stage, sekali kenyataan Perempuan menari bertudung mengejutkan...

Rancak menari di tangga Big Stage, sekali kenyataan Perempuan menari bertudung mengejutkan ramai

146
0

Beberapa lepas, aksi seorang perempuan dan beberapa orang lelaki di Stadium MBSA di mana Big Stage dijalankan telah mengejutkan ramai pihak. Seseorang perempuan dan seorang lelaki yang dipercayai merupakan bekas penari rancangan hiburan mula berdiri dan menari dengan rancak sekali di bahagian tangga Stadium.

Tarian yang ditunjukkan oleh kedua-dua individu tersebut mendapat perhatian apabila perempuan itu mula menyuruh lelaki tersebut untuk “menggendong”nya di belakang lelaki tersebut. Rata-rata yang berada di tempat kejadian berasa tidak selesa akan tindakan kedua-dua individu tersebut.

Namun, petang tadi menerusi ‘interview’ bersama mstar menunjukkan respon yang diberikan oleh wanita tersebut mengenai insiden yang berlaku beberapa hari yang lalu.

“Apabila kita berada di konsert, itu adalah perkara yang normal…” – Perempuan menari bertudung

“Dah namanya konsert, lain lah kalau saya sedang menghadiri ceramah agama, barulah ianya keterlaluan…” – Katanya lagi

Walau bagaimanapun, ramai juga yang tidak puas hati dengan respon yang diberikan oleh gadis tersebut kerana berunsur liar. Ada juga yang mengatakan bahawa mengapa konsert perlu normalisasi keadaan seperti itu.

Lihat klip video di bawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @daebakingcosmetics

Lihat apa kata orang ramai:

@mohamadfaeez914: Ketahian ape ni

@AimiSafawati: lorhhh maksudnya kat tnpat mengaji xboleh joget cmtu. kat konsert boleh pulak? adik ni masih xpham lagi knpe org marah sgt dgn dia.

@1 AM EM1: Ya akak sokong ko dek. Kau bergelek di tempat yg sesuai. Memeriahkan suasana kot

@senyaplahkau: hm takde function blur aku nampak gak muka minah tonggek ni

@Damirah: yg ko gi panjat badan abg tu nape..

@Aimi Kahar: klau normal, yg lain duduk² je tu tak normal la ye..tak hype mcm dia😅. aku suka dan pegi jugak konsert tp tau adab tu mcm mana..

@Min: Dik tapi ni batas apa yg normal awak tu perempuan

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok Mstar

Previous articleDitegur Peminat Ketika Belajar Memandu, Sekali Ini Reaksi Cik B
Next articleWanita Pelik Anak Sering Pakai Dan Cabut Tudung Sebelum Ke Sekolah, Rupanya Ini Yang Terjadi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here