Home Viral Sedang shooting drama Rampas Cintaku 2, Adegan Fasha Sandha Cium Afieq Shazwan...

Sedang shooting drama Rampas Cintaku 2, Adegan Fasha Sandha Cium Afieq Shazwan meraih tumpuan ramai

298
0

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik fashasandha menunjukkan beliau sedang berada di set penggambaran Rampas Cintaku 2 yang akan ditayangkan tidak lama lagi. Klip video tersebut menunjukkan Fasha Sandha yang sedang berlakon bersama pelakon muda Afieq Shazwan. Klip tersebut meraih tumpuan ramai apabila babak yang ditunjuk oleh kedua-dua pelakon tersebut agak berunsur “tidak senonoh” ditonton di khalayak ramai.

Baru-baru ini, sebuah babak yang dilakonkan oleh kedua-dua pelakon untuk drama Rampas Cintaku 2 juga tular apabila aksi Fasha Sandha yang menyentuh pelakon lelaki itu amat tidak sesuai menjadi tontonan umum. Ianya menjadi bualan hangat, lebih-lebih lagi apabila Fasha Sandha merupakan isteri seseorang.

Ramai yang tidak puas hati dengan babak lakonan yang telah dilakukan oleh pelakon wanita popular itu di usianya. Ada juga yang mengatakan bahawa suami pelakon tersebut sangat ‘sporting’ membenarkan lakonan seperti itu dilakukan. Ramai turut mendoakan agar Fasha Sandha lebih memilih lakonan yang sesuai dengan usianya.

Lihat klip video di bawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @daebakingcosmetics

Lihat apa kata orang ramai:

@johnjon153: nanti diorang cakap halal sbb berlakon jer 😅😅😅

@shahrul: hahahahh puii suka2 dorang buat hukum semdiri

@Lidi: walaupun berlakon tetapi aku tak rela bini aku diusap oleh jantan lain 😂

@Aaqimm_: itulatu😂 ibarat function apa kau kawin. but isteri kau disentuh ngn orng lain. tahu berlakon but

@Mama_GoJes86: hsbd fasha sgt spotting lh…klu hsbd aku jgn kata sentuh2 ..pndg ja pun..dah bikin png kpla🤣🤣 nsb lh aku bkn retis🤣🤣🤣🤣

@- D E N -: aku demam tengok crita ni haritu hmm hahahha macam tak sabar nak tunggu hari yang ditayangkan

@anakrantau161091: bole ye suami die tgok org pgg2 bini die… walaupon lakonan tetap pgg

@khaisempoirawr: habis suami tasha tngok apiq untung lah berlakon yang berumur

@Uiiii: @mniia8 @nurynsyarafana cite ni yg s1 dlu aku layan, dia memang tk sesuai kluar kat tv sbb scene dia tk sesuai untuk org kita, sbab tu kat wetv

@hafizan riduan: semoga hidayah kpda pengarah filem dn geng2 filem tu.dn geng2 yng berlakon tu

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok

Previous articleDi hon sebab menggunakan telefon ketika memandu, sekali tindakan lelaki mengamuk mengeluarkan sebilah mengejutkan ramai
Next articleKesakitan bersalin Czer masih belum hilang, Selepas 11 bulan Ibu lahirkan anak kedua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here