Home Kisah rakyat “Nyanyi Dekat Kenduri Kahwin Dah Macam Konsert, Suara International..” – Netizen

“Nyanyi Dekat Kenduri Kahwin Dah Macam Konsert, Suara International..” – Netizen

135
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video kongsian @abgfaiz dengan kaption badan kecik suara sedap gila. Dua wanita ayu menyanyikan lagu berjudul Bukan Cinta Biasa oleh Siti Nurhaliza. Nyanyian mereka cukup merdu, malah suara mereka itu dipuji setaraf penyanyi hebat seperti Tokti.

Klip video tersebut mencecah sebanyak 400 ribu tontonan dan 30 ribu sukaan. Menyingkap ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji nyanyiab mereka. Ada juga yang berkata nyanyian di kenduri kahwin sahaja tapi seperti di konsert

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@•NESCAFE•:Selalunya saya dalam golongan kakak rambut warna warni tu hanya mampu support kawan nyanyi

@abgaRif:sy lebih suka baju biru..perfect&pandai improvise..pitching xde sumbang tbaek

@Tuan Ahmad Fariz Zarif:suara baju biru lebih steady

@nurmarsya:Bju hitam love giler suara

@NurNajihah195:klau yg nyanyi dkt rumah knduri mcm ni bleh d terima..kdg suara nan hadoo yg nyanyi..nak makan pon lekat

@reen:macam ni aku duduk dekat kenduri smpi tuan rumah halau

@qienoss:pakai earphone macam dengar dalam konsert seyhh

@izuafabtaz:Terima kasih kerana menghiburkan kami @Hazreenamreena & Ell….

@wawa mastura:Aku Kalau nyanyi kat knduri nie, baru sebut 1 perkataan org terus bangon..balik terus

@sis Insyi:sy kalo g kenduri…biase akan jadi mcm sis rambut unicorn tu…tp kelam kabut sy lagi xleh bawak bincang…jalan pun boleh jatuh sendiri hahahaha

@d(.)b:ni kalo suara aku begini. mmg tak malu la nyanyi dekat kenduri

Memang terbaik lah suara dua orang akak ni, sedap betul. InsyaAllah boleh pergi jauh kalau masuk uji bakat ni..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous articleInfluencer minum segelas cuka epal kerana mahu kurus
Next article“Nasib Baik Tak Lesap Terus Sebiji Motor” -Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here