Home Viral Influencer minum segelas cuka epal kerana mahu kurus

Influencer minum segelas cuka epal kerana mahu kurus

354
0

Baru-baru ini tular sebuah klip video di Tiktok mengenai seorang ‘influencer’ muda.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik kweenleaa menunjukkan beliau sedang memuat naik klip mengenai seorang ‘influencer’ yang minum segelas cuka epal untuk kurus. Influencer tersebut telah mengatakan beliau mahu mulakan rutin minum segelas cuka epal setiap hari. Pemilik akaun tersebut telah menyatakan kebaikan dan keburukan cuka epal tersebut.

I pon minum juga cuka epal ni, tapi ini macam terlampau banyak. Takut I tengok,” Katanya.

Cuka ni sepatutnya 1 gelas sudu diminum dengan 1 gelas air kosong sebab cuka ni menghakis perut,” Katanya lagi.

Rata-rata netizen mengatakan benar apa yang dikatakan oleh pemilik akaun Tiktok tersebut. Ramai juga yang mengatakan mereka takut melihat keadaan influencer tersebut minum seperti jus epal. Ada juga yang mengatakan bahawa gigi juga boleh hakis apabila minum cuka seperti itu.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 500K tontonan, 20K sukaan dan 400 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@yuyue | review & healthy cook: astagfirullah mengucap aku tgk dia tuang haha…sy minum ni dh bertahun2, mg 1 sudu 1 gelas shj

@Rishantini Baradh475: One spoon also dh mcm too much bila minum.. Klau minum, yg dia isi, mampoi bermalam di hospital

@Skecher: Yesss my ummi pun minum guna satu sudu je campur air masak.Dulu dia tak pernah minum macam tu.Sekarang i pun ikut AHAHAH

@bielaaaa: beli madu cuka apple Pon ok ,xtajam sgt,tpi Dua sudu sja …jgn minum bnyak hilang usus

@MyTulip: Ye 1 sudu. Dah ada instructions kat botol tu….mmg berkesan kalau ambil dgn cara yg betul

@ADD YOUR NAME: Hahahahaha betul beb aku minum air cuka apple ni satu hari 2 kali pagi dgn malam 2 bulan minum alhamdulilah masuk hospital 3 bulan ahahahaahhahahahaha

Sumber: Tiktok

Previous article“Akibat Slip Disc Yang Teruk” – Pesakit Sembuh Setelah Menjalani Rawatan Terapi
Next article“Nyanyi Dekat Kenduri Kahwin Dah Macam Konsert, Suara International..” – Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here