Isu Semasa

“Nak dinner birthday, tpi..” Hannah Delisha ker4cunan makanan di malam hari lahir.

Lama tak mendengar kisah pelakon cantik Hannah Delisha sejak dia memaklumkan yang sudah berumah tangga awal tahun ini. Hannah juga tampil lebih ayu setelah mengambil keputusan untuk mengenakan hijab sekitar hujung tahun lalu.

Walaupun sudah berkahwin, aktres itu tetap mempunyai peminat yang sentiasa menyokong karya seninya dan berjanji akan terus memberikan yang terbaik dalam setiap bidang seni yang dikerjakan.

Pada 27 Oktober 2021, pelakon tersebut telah meraikan hari ulang tahun kelahirannya yang ke-25. Sudah tentu pelbagai ucapan hari lahir diterima daripada kenalan dan juga para peminat.

Namun, menerusi posting yang dilakukan oleh Hannah di InstaStory, dia memaklumkan makan malam yang dirancang bersama suami tersayang, Imam Shah tidak berjalan dengan baik kerana dia mengalami ker4cun4n makanan.

Walau bagaimanapun, dia tetap mengucapkan ribuan terima kasih kepada kepada suaminya kerana tetap ada dihari lahirnya.

Hannah turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dan followers yang mengucapkan selamat hari lahir serta mendoakan kesejahteraannya.

Di kesempatan tersebut, pelakon drama 30 Pesanan Suara ini sempat memberi nasihat supaya menjaga kesihatan dan menjaga makan agar tidak mengalami ker4cun4n makanan sepertinya.

Selepas mengenakan tudung pada tahun lalu, Hannah Delisha telah mengejutkan ramai apabila memberitahu sudah bernikah dengan seorang pelakon Singapura iaitu Imam Shah selepas 5 tahun bercinta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Sumber:MOTIF VIRAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *