Home Viral Minta Anak ‘Botak’kan Kepala Sebelum Jalani Kemoterapi, Sekali Responnya Pula Buat Ramai...

Minta Anak ‘Botak’kan Kepala Sebelum Jalani Kemoterapi, Sekali Responnya Pula Buat Ramai Yang Sebak

219
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok shakilashoki, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan seorang lelaki sedang memujuk anak perempuannya untuk memotong rambut sehingga botak selepas anaknya dibenarkan pulang daripada hospital. Beliau mengatakan anaknya merupakan salah seorang penghidap ‘Kanser Leukemia’, selepas mendapat rawatan di hospital anak perempuannya akan menjalani kemoterapi dan disebabkan itu ayahnya memujuk kanak-kanak ini untuk memotong rambut sehingga botak kerana rambutnya akan semakin gugur selepas mendapat rawatan kemoterapi.

Video klip ini juga telah ditular di media sosial serta respon kanak-kanak beri pada ayahnya juga buat ramai yang sebak.

Screenshot 2023 07 20 094708

Netizen turut memberi kata-kata yang positif diruangan komen, mengatakan kanak-kanak yang bernama Marissa ini sememangnya kuat dan berasa sebak apabila mendengar respon beliau beri pada bapanya. Ada juga yang mendoakan semoga kanak-kanak ini cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusannya. Serta salah seorang selebriti juga memberi kata-kata semangat untuknya.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 1.7M penonton, 186.2K sukaan dan 9175 komen.

Pemilik akaun ini juga menulis satu kapsyen seperti dibawah:

“Alhamdullilah dapat pujuk Marissa untuk botak. Mohon kawan2 doakan Marissa ya”

Baca lagi: Mimpi Ngeri berhasrat beli polisi Insurans, sekali anak Kak KM derita Jantung Berlubang

Baca lagi: Siti Nurhaliza Buat Trend Tiktok. Ramai Tidak Sangka Tokti Ni ‘Masuk Air’ Orangnya

Lihat klip durasi pendek respon kanak-kanak ini beri kepada bapanya:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat juga video dibawah:

Lihat apa juga kata orang ramai:

@Bubbles love: I love u Marissa. Praying for u daddy n mummy Marissa. U r great parents.

@sherry_alhadad: Sayang dia, semoga cepat sembuh sayang. Tak kisah apa, tetap comel. Comel macam aunty sherry

@ShilaAmzah: Fight adik sayang , macamana pun comel sangat subhanallah

@QueenHairStudio: Dtg la salon auntie.I can do it for you .Auntie one of fighter dulu.now survivor

@Mommy Shark: Thank you semua .. Mohon doakan Marissa tau, insyaAllah Marissa boleh sihat semula atas izin Nya

@Jemah: Masa anak saya dlu, lps dia botak….saya tutup semua cermin sbb sayà x nak dia rasa down

@kawe mayah: fighting adik comey..semoga Allah sentiasa memelihara adik diberi kesembuhan utk adik

@Kak dila jamu: semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan dn diberi kesembuhan …botakkan comel sambil termenung

@Aulia..: syafakillah Marissa syg..smoga anakanda brada dibawh jagaan Allah..Aamiin

@sofea adreyna: banyak kali dia ckp ” botakkan comel ” punya dia nk sedapkan hati sendiri ..hmm sedih rase .tak sggup..teringat kt ank sendiri.cpt sihat ye sygg

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleMimpi Ngeri berhasrat beli polisi Insurans, sekali anak Kak KM derita Jantung Berlubang
Next article“Sedapnya Mulut Mereka Kata Saya Anak Derhaka…” – Azwan Ali dedah peristiwa ketika kehilangan Ibu Tercinta
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here