Home Viral “Founder suka tipu masuk hospital, kan ramai dah tak percaya…” – Netizen

“Founder suka tipu masuk hospital, kan ramai dah tak percaya…” – Netizen

181
0

Netizen sudah penat ditipu.

Sekali terkena tipu, kali kedua sudah tahu. Itulah perumpamaan yang sesuai dengan cerita seorang Founder ini. Baru-baru ini tular sebuah klip video mengenai seorang Founder di Tiktok yang telah dimasukkan ke hospital.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik jamumalldotcom menunjukkan beliau telah dimasukkan ke hospital akibat daripada kelenjar di bahagian lehernya. Klip video tersebut menunjukkan beliau yang sedang dimasukkan ke dalan dewan bedah untuk dilakukan pemeriksaan ke atas kelenjar tersebut. Namun, klip video tersebut telah mendapat perhatian ramai.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa mereka tidak percaya dengan keadaan Founder tersebut kerana sebelum ini Founder tersebut pernah membuat ‘prank’ seperti ini. Ramai juga yang mendoakan agar Founder tersebut cepat sembuh. Ada juga yang kalau betul beliau sedang sakit, itu adalah teguran dan tanda Allah masih sayang.

Klip video tersebut mendapat sambutan ramai dan mempunyai sebanyak 2.0M tontonan, 60K sukaan dan 4K komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@eykabella768: org dh mls nk percaya

@M a i r a: Siti ni sakit pun org dah xpercayakan dia. Kisah ni sama sbijik mcm pgmbala biri² dan serigala tu

@Madam Ariena: semoga cepat sembuh..berapa sewa set pengambaran hospital?

@ᴇᴍᴀ x ᴀʙᴇ: dah bnyak kali saya kena prank n tangisan akak tkpela positif jela

@nabilafiq992: kalau betul2 sakit,itu adalah teguran dan tanda Allah masih syg…..kembali pada Dia….seganlah kita meminta tpi mengabaikan..moga dipermudahkan

@haniscikmisi: Ssh la cmni.ni nk tdo bg bius je.bukan bg tido sbb kritikal.Pape pun selamat tido lah.goodnite

@einaaa.___: nak opret mmg la kna bius..klau xbius jenuh mnjerit sakit… apa pun smoga semuanya selamat n cpt smbuh

@mawar hitam: ditidurkn atau dibius??? nk operation mmg kne bius.. lgi2 kt leher, mmg bius penuh..

@Ramzanprincess: Banyak kene prank ,sebab tu bila betul tak percaya,apa apa pun semoga sihat,allah mengetahui semua

Sumber: Tiktok

Previous article“Org Basah Kna Hujan, Boleh Bt Mcm Ni Ke” -Penumpang Naik Angin Pemandu Bas Lambat Sampai
Next article“Naim Ni Memang Hebat. Badan Terbalik Pun Boleh Menyanyi, Siap Boleh Kawal Vokal..” – Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here