Home Hiburan “Naim Ni Memang Hebat. Badan Terbalik Pun Boleh Menyanyi, Siap Boleh Kawal...

“Naim Ni Memang Hebat. Badan Terbalik Pun Boleh Menyanyi, Siap Boleh Kawal Vokal..” – Netizen

140
0

Malam tadi, pemenang anugerah juara lagu yang ke-34, Naim Daniel membuat kelainan apabila membuat persembahan nyanyian secara terbalik iaitu kakinya terikat di atas.

Dia menyanyikan lagu berjudul Mainan. Walaupun menyanyi secara terbalik selama 5 minit, namun dia berjaya mengawal vokal dengan begitu baik. Ramai yang terpegun dan tidak percaya yang Naim mampu membuat perkara sedemikian. Sememangnya kreatif.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@𝖒𝖗𝖑𝖆𝖇𝖚𝖐𝖚𝖓𝖉𝖚𝖗: saya terbalik kan tv tadi , tapi kesian kt penari pulak terbalik

@Mrs_ Gemini: juri pun xmampu buat camni…..tp pelik, xdpt no pun dlm ranking …hmm..u ttp power

@Sharifah Nurbaizura Al Qadry: budak² kudrat mmg yg kuban² ehh..

@RajaFaitulAkma: hebat dia boleh control suara dia…tp kita yg kat umah ni risau…ehhhh….

@Elisa_Ridz: rasa mcm darah kita plk yg trun spai kpla

@k͎e͎e͎p͎ s͎t͎r͎o͎n͎g͎💪❤️: aku plax yg pening tgok die nyanyi,trbaik la blh control suara lm keadaan cm tu

@PrincessLyandra: Perghhhh klo judges tk bagi persembahan terbaek……..tk tau lah

@🥀CikMawar🥀: kalau ttiba jatuh.. ya Allah, rasa nyeri pulk kepala sy.

@Riqi_Rancak: tertgu2 dgn harapan, last ending tu jatuh/lepaskan diri dr tali tu… aduhaiii…

@Miaa: bukan kaleng2. your perfomance win in my heart naim!

@SHAZHLS LEGACY: padu dia boleh control voice walaupun terbalik tapi no luck xpe cuba for the next

@Ajmal Jamil: aku kalau nyanyi mcm ni confirm air liur jatuh jatuh kebawah

@Makaninsafmakan: Dia ni sangat talented.. berlakon pon best nyanyi pon best. Ptt menang persembahan. Sbb mmg diingati nnyanyi terbalik ni..

Naim ni kreatif betul, min pun tak terfikir nak nyanyi macamtu. Terbalik pun vokal masih padu, memang terbaik lah naimmm

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Founder suka tipu masuk hospital, kan ramai dah tak percaya…” – Netizen
Next article“Prgi berempat, pulang brtiga..kesian member motor kena sita” -Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here