Home Viral “Dosa Untuk Kamu, Pahala Untuk Saya…” – Ryzal Ibrahim Kesal Dengan Warganet

“Dosa Untuk Kamu, Pahala Untuk Saya…” – Ryzal Ibrahim Kesal Dengan Warganet

188
0

Perkongsian klip video milik Ryzal Ibrahim mengenai seni bina campuran Islam dan Sepanyol di International Institute of Islamic Thought and Civilization (ISTAC) yang sudah dituduh memasuki sebuah gereja telah tular oleh warganet.

Walau bagaimanapun, klip video Ryzal yang telah meng-utarakan bil perbelanjaan isterinya iaitu Maryam. Ramai yang tidak berpuas hati akibat daripada Ryzal yang telah mendedahkan kos hariannya di media sosial.

“Kos seminggu memiliki isteri Korea…” – Ryzal

Ada yang mengatakan bahawa ianya bukan terjadi pada isteri yang berwarganegara Korea sahaja. Ianya turut terjadi kepada para isteri yang berwarganegara Malaysia.

Ramai juga yang meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kenyataan yang telah diluahkan oleh ‘influencer’ tersebut. Namun, ada juga yang mengatakan bahawa beliau faham tentang apa yang diterangkan oleh beliau.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryzal Ibrahim (@ryzalibrhm)

SUmber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Sayang memang Sayang, Inilah Pengajaran Kerana Mulut Badan Binasa…” – Ali Puteh Selesai Jual Piala MLM
Next article“Kesian Industri Kami..” – Erma Fatima Kesal Dengan Tajuk Berita Tempatan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here