Home Viral Cubaan Lari Daripada Polis, Sekali Reaksi Sekumpulan Penunggang Motosikal Pula Tarik Perhatian...

Cubaan Lari Daripada Polis, Sekali Reaksi Sekumpulan Penunggang Motosikal Pula Tarik Perhatian Ramai

130
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok kimie264, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana sekumpulan penunggang motosikal dikepung oleh pihak polis. Reaksi setiap individu pula menarik perhatian warganet dan menjadikan ia sebagai bahan lawak diruangan komen. Beberapa daripada mereka juga gagal melarikan diri dari pihak polis. Serta video klip ini turut ditular di media sosial.

Screenshot 2023 06 26 221213

Netizen turut memberi komen mengenai reaksi sekumpulan penunggang motosikal tersebut, mengatakan situasi ini sememangnya akan berlaku walaupun individu membawa motosikal ‘standard’. Ada juga yang berkongsi cerita di mana mereka juga pernah mengalami perkara yang sama dan menjadikan ia sebagai pengalaman hidup.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 251.5K penonton, 13K sukaan dan 149 komen.

Baca lagi: Inspektor Sheila Mengaku Tidak Bersalah, Sekali Respon Yang Diberi Pula Buat Ramai Yang Tak Sangka

Baca lagi: “Kalau Kau Ada Dengan Aku, Siapa Yang Call Ni?”-Wanita Terkedu, Dapat Panggilan Telifon Aneh

Lihat klip durasi pendek reaksi sekumpulan penunggang motosikal mencuba larikan diri daripada pihak polis:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat apa juga kata orang ramai:

@mmmmmsssss14: rilek kat warung kan tenang kepala dari merempit motor belum habis bayar masuk balai polis

@kosong: kalau kau bawak double time ni la palimg funtion

@azmie ahmad: aku penah kene.xde tmpt dh nk lari.dlm ramai² dok kene ligan,aku duduk tepi divider smbil hulur kunci kt polis.korang main la kejar² dlu.

@Ashii Nak Kawen: time nak la terfikir kenapa aku buat lowerd, kan susah nak naik benteng

@pozi2099: bwa badge reja..klu kna tahan habaq kata bru balik kja

@perindusepi: mantap kwn ko bro…ko tahan motor dri jatuh kwn ko lari

@Ridzuan Latif: org rohinya jgk selamat..relex je bawak moto …xde siapa kacau..

@Afiq ASN: Aku nak tanya weih, kalau kita stranger, memang saja lalu situ, tiba tiba terperangkap sekali kena cabut kunci, apa akan terjadi erk?

@Apexxx: Klau time diorang buat ops mcm ni klau kau lalu naik moto standard pun diorang tahan

@littlerockstar: membe aku selamat je siap rec tepi tu naik y m biru kanan kiri sdmirror

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Kalau Kau Ada Dengan Aku, Siapa Yang Call Ni?”-Wanita Terkedu, Dapat Panggilan Telifon Aneh
Next articleAra Johari Dicabul, Tak Sangka Ini Tindakan Orang Awam Selepas Terdengar Beliau Menjerit
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here