Home Viral “Kalau Kau Ada Dengan Aku, Siapa Yang Call Ni?”-Wanita Terkedu, Dapat Panggilan...

“Kalau Kau Ada Dengan Aku, Siapa Yang Call Ni?”-Wanita Terkedu, Dapat Panggilan Telifon Aneh

119
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok itsjenny246, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan dua orang wanita yang berasa aneh, kerana mendapat panggilan telifon oleh rakannya sendiri sedangkan rakannya tersebut hanya berada di sebelah beliau. Oleh itu, perkara ini masih menjadi tanda tanya dan video klip ini juga telah mendapat perhatian daripada warganet.

Screenshot 2023 06 26 174342

Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan kemungkinan wanita ini mendapat panggilan telifon walaupun rakannya hanya disebelah disebabkan masalah teknikal. Ada juga yang mengatakan pemilik telifon ini telah di scam, serta mendapat beberapa panggilan aneh walaupun nombor telifon tersebut daripada orang yang dikenali. Segelintir netizen turut berkongsi cerita di mana mereka juga pernah mengalami perkara yang sama.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat smabutan orang ramai sebanyak 1.3M penonton, 48.2K sukaan dan 306 komen.

Baca lagi: Inspektor Sheila Mengaku Tidak Bersalah, Sekali Respon Yang Diberi Pula Buat Ramai Yang Tak Sangka

Baca lagi: Jocelyn Chia Bakal Adakan Persembahan Di Malaysia, Sekali Rakan Senegara Dedah Sesuatu Mengenai Beliau

Lihat klip durasi pendek dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat apa juga kata orang ramai:

@Awul Animation:aku x jumpa kawan aku dkt mall. so aku call, lepastu lelaki cina yg jwb. lepastu kitorg jumpa dia dkt mall. dia kata dia x dpt call pn. lepastu…

@Chacha:Haha pernah kena masa sahur. Naik nama My Mom padahal time tu kami tgh duk masak kat dapur sama2. Fon kt meja takda orang

@…:klau iphone, kdg call lmbat msuk(delay) atau auto re-call klau kau x angkat call dia sblm ni. mcm reminder la

@CT Rahim:Anak sis plak bila dia tekan call terus auto jadi wasap call..kenapa ek

@justme_:Dulu adik aku pun sama, tapi lagi rare no tu siap buat group. Pdhal member tu langsung tak on hp

@Byduri00:Ye aq peenah au mak aq ada kt rmh duk sebelh aq je…tiber naik nama mk aq kol, aq seram sejuk dah masa tu..mk aq masa tu elok main fb

@Jieha Luviency II:dlu husb slalu ckp sy slalu col dy time dy keje tp xckp.. 1hari tu kt rumah no saya col dia. fone sy atas meja time tu. numb mmng numb saya , pelik

@qaseharuto :sblm ni maybe akak ada call dia tp dia lmbt masuk mcm dlu fon mak sy ayah sy ada kt tpi isap rokok ttba naik noti ayah sy call mak sy

@Mila.chan:selalu kena macam ni , bila angkat outo mati atau xda suara langsung. padahal org tu x call pun

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleBingit Bunyi ‘Mat Rempit’ Rem Motor, Sekali Tindakan Pemilik Gtr Raih Perhatian Ramai
Next articleCubaan Lari Daripada Polis, Sekali Reaksi Sekumpulan Penunggang Motosikal Pula Tarik Perhatian Ramai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here