Home Kisah rakyat Bagi Ular Belaan Makan Anak Kucing, Lelaki Physchopath Dikecam

Bagi Ular Belaan Makan Anak Kucing, Lelaki Physchopath Dikecam

241
0

Haiwan yang sering digeruni oleh manusia kini menjadi haiwan belaan sesetengah orang. Sekarang ini dapat dilihat terdapat sesetengah orang yang menjadikan ular sebagai haiwan belaan. Di Malaysia, ramai juga menjadikan haiwan tersebut sebagai haiwan belaan mereka.

Di tiktok tular sebuah posting di mana terdapat seorang lelaki pyschopath yang mencari anak kucing untuk diberi makan kepada ular belaannya. Pada awalnya seorang perempuan yang bernama balqis ada memuat naik gambar bersama ularnya. Niatnya adalah untuk mencari kawan-kawan baru yang sukakan reptilia. Namun terdapat seorang lelaki yang meninggalkan komen bahawa dia ingin mencari anak kucing atau arnab untuk dipelihara. Tapi niat sebenarnya adalah untuk memberi makan pada Helga, iaitu ular belaannya itu.

ular 1

ular1 1

ular2 1

Baca cerita penuh di twitter :

Lihat juga apa kata warganet :

@_minteucandy_ : Dah tau papa, kenapa la gatal nk bela ular. Tahu dh haiwan tu x mkn wet food.

@aaaf698 : Helga, nanti dah besar sila makan tuan kau tu tau

@salsadilamhmd : elok ular tu makan kau je m, ya Allah mental nyaa la baca, tak tahu la otak letak mana. mana belas kasihan semua

@Cupcakekayangan : Dah mati nanti letak sekali ular tu dalam luang lahad dia.

@mcflurryonly : Dia taktau dia bela helga dgn cara keji ni akan evolve kpd Hellfire, qhopee dia warna hitam , mata merah saga duk tunggu dlm liang lahad ..seramm

@ptrfn__ : Untuk yang pendek akal tu, it’s not about boleh ke tak ular makan binatang lain. We are talking about this guy acting like he’s going to take care of the kittens yang tuan dia sayang but terpaksa let go so it can have a better life but last2 mamat ni bunuh kucing2 tu.

Baca juga : Gugur Jantung Lihat Abg Bomba Dikejar Ular Tedung Selar

Baca juga : “Boleh Pulak Dia Tak Perasan Ular Situ”- Reaksi Lelaki Hiburkan Netizen

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Twitter

Previous articleRemaja Jepun Jilat Sushi Di Atas Convenyer ! Syarikat Rugi Hampir RM500 Million
Next articleAnju Beri Pendapat Jika Ingin Berubah, Skli Para Wanita Pun Setuju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here