Home Viral Anak Koyakkan Duit Kertas, Sekali Reaksi Si Ibu Pula Tarik Perhatian Ramai

Anak Koyakkan Duit Kertas, Sekali Reaksi Si Ibu Pula Tarik Perhatian Ramai

150
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok akmasyafira, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang wanita berkongsi cerita mengenai anak-anaknya yang merupakan kembar tiga. Beliau mengatakan baru sahaja pergi ke tandas dalam masa 5 minit, dan balik sahaja ke bilik salah seorang anaknya sudah koyakkan duit kertas sebanyak RM50. Namun si ibu pula pening tidak tahu anak yang mana koyakkan duit tersebut.

Video klip ini juga telah ditular dan reaksi anak-anaknya membuatkan warganet terhibur melihat ragam mereka.

Screenshot 2023 06 27 213502

Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan terhibur dengan telatah anak-anak nya. Ada juga yang berkongsi cerita di mana mereka juga pernah mengalami perkara yang sama. Netizen juga memberi pujian mengatakan ketiga-tiga anaknya sememangnya comel dan lucu.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 219.2K penonton, 4738 sukaan dan 96 komen.

Baca lagi: Anak Dah Ambil Alih ‘Kerja’ Ibu, Reaksi Kanak-Kanak Ini Buat Ramai Yang Berdekah

Baca lagi: Ara Johari Dicabul, Tak Sangka Ini Tindakan Orang Awam Selepas Terdengar Beliau Menjerit

Lihat klip durasi pendek telatah anak kembar tiga ini:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat apa juga kata orang ramai:

@NENETTH ELIZABETH: cuba bg diorg kertas.. sapa yg deluan koyak dia la tu

@user3500664014404Cik Ta: sygnya duit koyak.Kje sape la tu antara 3 org ni

@user16205207625875: Nelly selalu comel …ni mesti nelda naida yg buat

@Aimi Adibah : dari kat fb nengok diaorg sampai jumpa kat tt ,love sangat tgok 3 ketoi nie

@nur humairah az zahra: eh² kenape dye lempang tu dekk sian dye nangis dh lah comel

@izarazak2212: akk tampal elok2 lps Tu masuk dlm deposit machine masuk dlm akaun akk sbb saya buat aritu Lepas

@nordiana9117: sbgi ibu bapa..beg2 semua ni di jauhkan Dr bdk2 mcm ni.. bhya zip tu kot masuk mulut Luka cakar kpla sendiri..

@JMar : nelly sorang je ke rmbut lebat ,comel sngt triplet ni

@rosli ahmad70: dri hsil siasatan pkck,mlalui body language three angels ni,mmng sah ayh dia yg buat..nk amik x smpat, yg nangis tu nk bgtau ayh dia nyorok bwah ktil,

@Bini Eddy: anak aq klw abah dia tidur mesti dia buka beg abah dia ambik duit . pastu ajak g kedai. hari tu dia pgg rm300 lbh,abah dia pun x simpan beg dia

@Noorwati Hassan: nak marah pun xleh, sbb comel je diorg ni .. hug kiss dr aunty

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleKena Tahan Wad Di Hospital Hingga Bersalin, Reaksi Jururawat Ketika Hari Lahir Pesakit Dapat Pujian Ramai
Next articleLelaki Sibuk Lepak Bengkel Motor, Sekali Ini Tindakan Si Isteri
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here