Home Hiburan “Zamani Tetap Juara Di Hati Peminat..” – Ramli MS Jelaskan Punca Zamani...

“Zamani Tetap Juara Di Hati Peminat..” – Ramli MS Jelaskan Punca Zamani Tersingkir

447
0

Zamani, seorang penyanyi yang berbakat besar dan mempunyai peminat yang begitu ramai. Rata-rata peminat industri muzik tanah air ternanti-nanti persembahan Zamani di Pentas Gegarvaganza All Stars.

Namun apakan daya, setelah 4 minggu berentap Zamani telah tersingkir. Rata-rata peminat melontarkan rasa kecewa kerana Zamani merupakan sebab besar mereka menonton Gegarvaganza musim ini.

Berikutan hal tersebut, Dato’ Ramli Ms tampil perjelas punca Zamani tersingkir. Menurutnya, sebutan Zamani begitu lambat menyebabkannya tercungap untuk mengejar tempo lagu.

Lihat Video Penjelasan Dato’ Ramli MS Di Bawah

@astrogempak Tok Ram dedah sebab Zamani tersingkir All Stars Gegar Vaganza setiap Ahad jam 9 malam hanya di Astro Ria & Astro Go! Layari gempak.com/gegarvaganza #AllStarsGegarVaganza #GV10 #GegarVaganza #BintangTerusMenyengat #AstroBaharu ♬ original sound – Gempak

Lihat Video Nyanyian Zamani Di Bawah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@ArzamChow: rasanya zamani dah boleh rehat bersama isteri.. sy pun rasa nak rehat tgok gv ne

@Missspongebob: Alif Aziz LG teruk

@fadd: hahaha time zamani tk keluar ckp dia patut keluar pelik pelik la korang

@Hanya Allah dihatiku ❀️: Minggu depan tengok tv3 family duo.. sbb zamani dh keluar.. tk ingin nk tengok yg lain tak minat

@Tikus_Mondok96: X Guna Punya Astro.. Aku X Kelapaq Tngok Dh GV.. Stakat Nk Bgi Cukup Korum X Payah La.. Hampa Buang Zamani.. Sekurangnya Bgi La Dia ke Fainal..

@eedarahim: kenapa zamani yang keluar😭.nana pun tak sedap alif ke laut nyanyinya yg pakai bj pink tak sedap langsung

@Benjamin Wong263: patut org lain keluar..bkn zamani

@π‘Ίπ’‰π’‚π’‰π’Šπ’“π’‚πŸͺ½: Aku minat zamani tp btul la apa tokram ni ckp. Ini pertandingan, ramai yg gila2 all out, tp zamani rilek nyanyi style dia

@konview: gv ni menjatuhkan kan penyayi bukan menaikan nama . zamani lagend bukan level di gv.

@Chotx_: banyak penjilat zamani , terima laa , bende competition , bende tk sedap tu terima jelaa

@Caped Crusader πŸ‘οΈ: bkn mnidakkan rezeki tp zamani mmg xde progress start dr dia bawa lagu dangdut tu.. org lain berhempas pulas dia pla play safe..

Previous articleZizi Kirana Bersyukur Tidak Pernah Terdetik Untuk Buka Tudung Kembali
Next article“Mummy tak rasa langsung persembahan awak berdua bagus…” – Mas Idayu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here