Home Viral Venue Konsert KL BLACKPINK Banjir, Kurang 24 Jam Sebelum Acara Membuatkan Peminat...

Venue Konsert KL BLACKPINK Banjir, Kurang 24 Jam Sebelum Acara Membuatkan Peminat Bimbang

114
0

Peminat kumpulan K-Pop BLACKPINK berasa bimbang selepas stadium konsert Kuala Lumpur  dinaiki air kurang 24 jam sebelum acara itu. Konsert itu dijadualkan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil pada Sabtu (4 Mac), tetapi hujan lebat pada hari sebelumnya menyebabkan banjir di venue.

Baca juga : Konsert Malam Bulan Bintang Tidak Gerun Bertembung Dengan Konsert Blackpink

Baca juga : Konsert Radja Bakal Gegarkan Larkin 11 Mac Ini

Video Stadium Negara menjadi viral. Gambar dan video stadium yang dinaiki air tular di media sosial, menunjukkan tahap kerosakan akibat hujan. Ramai peminat menyatakan kebimbangan mereka terhadap keselamatan penghibur dan penonton, serta kemungkinan konsert itu dibatalkan.

Lihat postingan di bawah :

Peminat digesa membawa baju hujan selain amaran banjir, peminat BLACKPINK dinasihatkan untuk membawa baju hujan ke konsert tersebut. Telah diumumkan bahawa payung tidak dibenarkan masuk ke stadium atas sebab keselamatan. Peminat diingatkan untuk membuat persediaan sewajarnya bagi memastikan keselamatan dan keseronokan mereka semasa konsert berlangsung.

sinetronmalaya.com .bp hsn

Konsert BLACKPINK di Kuala Lumpur adalah sebahagian daripada jelajah dunia “Born Pink” mereka yang sedang berlangsung, dan telah dibawa ke pelbagai negara, termasuk Thailand, Indonesia dan Amerika Syarikat. Kumpulan itu, yang terdiri daripada ahli Jisoo, Jennie, Rosé, dan Lisa, terkenal dengan persembahan bertenaga dan lagu-lagu yang menarik, dan mempunyai pengikut yang ramai di seluruh dunia.

 

Sumber : Twitter

Previous article“Sedih Tengok Lembu Yg Hampir Lemas”-Ustaz Ebit Lew Bantu Lembu Yg Terperangkap Dlm Banjir
Next article“Pengganti Jaclyn Victor. Kalau Macamni Tokti Pun Tercabar, Selamba Je Dia Tarik Lagu Purnama Merindu..” – Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here