Home Hiburan Konsert Radja Bakal Gegarkan Larkin 11 Mac Ini

Konsert Radja Bakal Gegarkan Larkin 11 Mac Ini

129
0

Kumpulan band Radja sudah tidak lagi asing bagi peminat setia mereka yang berada di Indonesi mahupun Malaysia. Lagu-lagu mereka sudah pasti tidak lagi asing didengari oleh ramai.

Kali ini, band tersebut bakal menggegarkan bumi Johor setelah secara rasminya akan membuat persembahan dan konsert di Larkin pada 11 Mac ini.

Baca juga : “Konsert Paling Best, Terimbau Kenangan Zaman Kecik-kecik Dulu. Syok Betul Dengar Tomok Nyanyi..” – Netizen

Baca juga : Konsert Malam Bulan Bintang Tidak Gerun Bertembung Dengan Konsert Blackpink

Salah seorang dari anggota kumpulan tersebut sempat menulis di kapsyen instagram nya iaitu “Assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman di Malaysia khususnya di Johor. Saya Ian Kasela akan hadir pada 11 Mac ini di Stadium Tertutup Arena Larkin untuk bertemu teman- teman di sana.“Catat ya. Dapatkan tiket segera. Jangan lupa temu janji kita di sana ya!,” kata Ian Kasela.

sinetronmalaya.com radja sd

Sememangnya ini adalah pertama kalinya mereka melakukan konsert di Johor setelah sekian lama ingin ini kebiasaan nya hanya dilakukan di Kuala Lumpur.

Orang ramai yang ingin turut serta ke konsert tersebut, boleh lah segera mendapat tiket bermula dengan RM68 sehingga RM799.

sinetronmalaya.com radja sl

“Konsert Radja merupakan julung kali diadakan di Johor mendapat kerjasama daripada Tourism Johor serta penganjur MEE2 Events. Johor ini merupakan lokasi strategik, kita boleh bawa peminat dari tiga buah negara, iaitu Malaysia, Indonesia serta Singapura.

Sebanyak 16 buah lagu akan dipersembahkan dalam konsert itu nanti dan antara ‘killer song’ ialah Jujur, Tulus, Benci Bilang Cinta dan Takkan Melupakanmu.

Sumber : SAYS

Previous article“Isteri Menangis Sebab Suami Lupa Beli Telur”-Kami Faham Perasaan Awak Sis
Next articleBagi Free Nasi Lemak Rm1, Pelanggan Tolak Sbb Trlalu Murah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here