Home Hiburan “Tu Makan Dia…”-Awie Bengang Menantu Naik Tgn Lepas Kawin,Tk Sangka Ini Yg...

“Tu Makan Dia…”-Awie Bengang Menantu Naik Tgn Lepas Kawin,Tk Sangka Ini Yg Terjadi

240
0

Menerusi satu perkongsian di laman Tiktok berkenaan selebriti yang dikenali ramai iaitu Awie yang merupakan seorang penyanyi rock lagenda dan kini sering menjadi bualan ramai membuatkan ramai tidak sangka akan bakat beliau dalam bidan lakonan masih utuh. Lakonan yang dilakonkan dalam sebiah drama yang disarkan di televisyen cukup membuatkan ramai menonton drama tersebut kerana keupayaan beliau dalam bidang lakonan begitu mantap dan profesional sekali.

Mengikut sumber yang diperoleh, beliau yang memainkan watak sebagai seorang bapa dalam sebuah drama 20 episod ini, menceritakan bahawa beliau terlalu menyimpan rasa akan tindakan menantu beliau yang sering bertelingkah dengan anak perempuan kesayangannya sehingga mampu menaikkan tangan. Beliau hadir utnuk berbincang dengan menantu beliau namun sikap tidak endah yang diberi oleh pihak tersebut membuatkan beliau sudah tidak mampu berfikiran rasional lagi.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@mrKerol:power bapak mertua mcm ni

@Ayu Harlina:puasss hatii aku tgk scene ni semalam hahahah taksabar nk tgkk apa jadi malam niii

@Muhaiminn:garang bebeno Hussin sekarang ye

@rahizakrashid:Main2 ngn ayahanda haha

@Nicholas:jangan main main, pak cik tu dulu samseng geng motor masa muda dulu

@Nazri:terbaik lh dato awie dari dulu sampai sekarang berlakon….

@Rizal Afzan:tanda² kita dah makin tua.dato awie dah mula berlakon jadi bapak² dalam drama/filem.

@ashfa:geram betul perangai mak dia.. tu.. tress dibuatnya..

@YourOnlyAIDA:Tu makannn diaaaa… hahahahaa, bukan msalah masuk campur klau laki jnis gini.. parents mmg berhak..

Menantu beliau yang seakan bengang dengan situasi tersebut terus menerjah Awie yang sudah ingin beredar namun dihalang oleh Awie dengan memberi satu tumbukan sebagai satu pengajaran buat menantu beliau. Apa apa pun para peminat memeberi pelbagai pujina akan bakat beliau dan mendoakan agar beliau terus sukses dalam membina kerjaya dalam industri seni serta dapat teruskan dalam menghiburkan para peminat beliau di luar sana.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Meremang Betul Dengar..” – Khai Bahar Payung Lagu Hanya Segenggam Setia
Next article“Sy Tgk Mcm Kena Bang..”-Hairul Azreen Dedah Punca Filem Aksi Makin Berkualiti Buat Peminat Terpegun
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here