Home Hiburan “Sy Tgk Mcm Kena Bang..”-Hairul Azreen Dedah Punca Filem Aksi Makin Berkualiti...

“Sy Tgk Mcm Kena Bang..”-Hairul Azreen Dedah Punca Filem Aksi Makin Berkualiti Buat Peminat Terpegun

122
0

Menerusi satu perkongsian dari Hairul Azreen yang digemari ramai dengan lakonan aksi beliau yang begitu mantap telah menjadi bualan ramai di platform Tiktok baru baru ini akibat perkongsian berkenaan perubahan dalam filem aksi di Malaysia. Perkongsian beliau yang meraih beribu tontonan tersebut ternyata merupakan satu perkongsian yang begitu bermanfaat kepada masyarakat berkenaan isu terkini yang berjaya diubah oleh industri perfileman Malaysia.

Mengikut sumber yang diperoleh, Hairul merupakan seorang pelakon handal dalam filem aksi dan beliau menerima pelbagai pertanyaan akan keupayaan beliau dalam memainkan watak tersebut dalam filem yang bergenre aksi. Beliau akhirnya mendedahkan satu perkongsian klip dimana beliau sedang berlatih untuk menampakkan aksi yang dilakukan dalam filem tampak begitu jelas dan menjadi.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@lov:Tak sekarang ni asal saya nampak mcm kena ni bang

@alfi:bagus la bang share benda camni baru kita tahu Malaysia pun next level gak

@Saiful Rahman:Asal filem aksi je mesti ada hairul azreen.. walaupun watak warden

@r:aish mat memang tak kena tapi rasa cam kena and sakit dia

@Shahana Story:abg hairul idol sa kalau action malaysia….seni tu real bila babak fight

@Tapiboong:skrg ni budak tu dkt hospital mana banggg

@@OneZack:sy ulang bnyk kali walaupun xkena biar dia rasa sakit terjatuh

@orkid:baru lepas tgk wira laki bini terkedu tgk scene fighting mantap pak abu

@Juwesz:rasanya tali kt blkng tu dah d adjust…abis kna tarik buat2 rebah….memg xkn kena punya,sbb dah ukur jarak..kalau ikut logic bole pakai

@Daddy Marwan:Setuju sangat.skrg filem malaysia dah berkualiti!

Peminat yang menyaksikan klip tersebut berasa gerun dengan latihan yang dilakukan oleh Hairul Azreen untuk menjadi seorang pelakon yang begitu handal dalam filem yang bergenre aksi. Keserasian beliau dengan ‘stuntman’ dapat dilihat dengan jelas melakui klip tersebut dan para peminat mendoakan yang terbaik buat beliau semoga dapat menggapa impian yang diimpikan serta dapat menjadi seorang suami dan bapa yang terbaik buat keluarga tercinta.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Tu Makan Dia…”-Awie Bengang Menantu Naik Tgn Lepas Kawin,Tk Sangka Ini Yg Terjadi
Next article“Haritu Berpeluk, Skrg Dah..”- Terlalu Ikut Budaya Barat, Style Yuna Dikritik Di Tiktok
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here