Home Kisah rakyat “Terkejut Jugak Kan Kena Tampar Mcmtu..”-Cerita Gadis Tiba2 Ditampar Makcik Gila

“Terkejut Jugak Kan Kena Tampar Mcmtu..”-Cerita Gadis Tiba2 Ditampar Makcik Gila

190
0

“❗️SAYA TELAH DILEMPANG OLEH MAKCIK GILA DI STESEN LRT HANG TUAH❗️

Please take the time to go through this thread so that you can become aware of the risks around you and take precautions. I never once expected being slapped by a total stranger.”

Di twitter tular sebuah cerita di mana seorang gadis tiba-tiba dilempang oleh seorang makcik yang tidak diketahui bangsa apa semasa sedang beratur untuk keluar dari stesyen Hang Tuah. Gadis tersebut telah menjerit dengan kuat untuk meminta bantuan daripada pihak polis bantuan di stesen tersebut.

Baca juga : KBS, KPM dan MAVA batal lesen jurulatih bola tampar tampar pelajar

Baca juga : Kena Tampar Dgn Rakan Sekolah Sbb Tak Teman Pergi Tandas

Rakan gadis tersebut saya ada juga menegur makcik itu dan mengatakan bahawa dia telah menampar kawannya dan ketika itu mereka turut bersama polis. Makcik kurang siuman itu menjerit ke arah rakan gadis tersebut serta dia cuba naik ke LRT untuk melarikan diri. Setelah dia mengetahui bahawa dia tidak dapat melarikan diri, dia terus menampar pipi rakannya sehingga menyebabkan cermin mata rakan saya jatuh ke atas lantai dan pecah sebelah. Selepas itu, makcik itu telah ditahan.

Lihat cerita penuh di bawah :

https://twitter.com/pei_loy/status/1628720046754394122

Lihat juga apa kata warganet :

“macam bukan makcik je”

“kawasan sana mmg rmai org kurang waras,i pena tao dua kali kena aimed by org krg siuman,first pena hampir kena tumbuk dgn laki krg siuman secara mengejut,sec dlm bus org krg siuman semasa turun bawak daun² kering n buang keatas kepala sy yg duduk near the exit door”

“Teringat tahun 2014 dulu, sorang2 turun bas kat Pudu waktu subuh, lepas tu jalan keluar bangunan pudu tu nak pi naik LRT, laluan tu mmg ramai gelandangan tepi tu, tiba2 ada makcik gila simbah air dari botol dia.Tak pasti air apa, tapi memang busuk gila la. Dengan basahnya”

“My friend said the same thing happened in KTM Pelabuhan Klang with the same makcik. She slapped 3 people. Hope you’re doing okay now”

“rasanya pernah nampak makcik ni kulu kilir dekat kl sentral. dia pakai earphone tp mcm bergado yee time bercakap dalam call tu. terjerit2. aa nasib tk kena lempang”

Rata-rata komen ada yang bercerita pengalaman yang sama di mana mereka turut melihat makcik tersebut namun belum pernah lagi ada kes ditampar oleh makcik tersebut.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber:Twitter pei_loy

Previous articleReaksi Warga Turki Melihat Anggota Bomba Dari Malaysia, Bt Rmai Yg Terharu
Next article“Cermin Kereta Retak, Selamba Je Orang Atas Lempar Ais Batu”-Macam Ni Lah Orang Tak Ada Common Sense

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here