Home Viral Suami Sibuk Main Game Biar Isteri Hamil Angkat Barang Berat, Sekali Ini...

Suami Sibuk Main Game Biar Isteri Hamil Angkat Barang Berat, Sekali Ini Tindakan Orang Awam

327
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok zacharychiah, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini merupakan sebuah video klip ‘prank’ mengenai seorang isteri yang sedang hamil tidak dibantu mengangkat barangan berat oleh suaminya sendiri. Setelah beberapa babak lakonan itu di tempat awam, datang dua orang lelaki yang juga berada di kawasan tersebut berinteraksi dengan dua pelakon ini.

Tindakan salah seorang daripada dua lelaki itu yang membuat teguran kepada ‘si suami’ telah menarik perhatian ramai.

Screenshot 2023 07 05 144213

Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan tindakan lelaki berbaju hitam itu sememangnya dicontohi dan responnya juga apabila melihat keadaan tersebut berlaku dihadapannya telah mendapat pujian ramai. Ada juga yang berkongsi kisah di mana mereka juga pernah mengalami perkara yang sama dahulu.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 5.5M penonton, 581.3K sukaan dan 3227 komen.

Pemilik video klip ini juga menulis satu kapsyen seperti dibawah:

“Bertimbang rasa lah kita dengan wanita yang hamil”

Baca lagi: Tular mengenai kematian Siti Sarah, sekali Shuib memohon maaf kepada Allahyarham buat ramai sebak

Baca lagi: Rakaman tunjal dahi wanita di Cameron Highland tersebar, sekali Abang tunjal dahi tersebut dedah hal sebenar

Lihat klip durasi pendek tindakan orang awam:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat juga video dibawah:

Lihat juga apa kata orang ramai:

@Nasrul Shariff2: Respek abang baju hitam , sekali dia basuh dngn aku sekali terdiam

@MrStirFriedd : Setepek mat dia kirim, memang aku respect brader tu

@kak_jana: panjang lebaq dia sekolahkan org tu baguih naa

@Shah Top Shop: dia cakap apa yang patut dia cakap untuk kesedaran,terbaik bang

@…: PADU BRADER BAJU HITAM TU , PEKAT BETUL AYAT DIA BAGI

@Malynn_Sabah: btul kata abng tu time bercinta bkn main lgi jnji itu ini,respect lah dngn bang

@isyaaae: sekali nafas je abg tu ceramah situ respect la

@Mayaa: Perna mengalami, hmm…kcewa tgh sarat time tu,smpai nges d buat nyar,dy dlm kreta main hp

@Qisytina: Ha.. Ni baru la namanya lelaki sejati. Tau hormat dan hargai isteri..tq memahami perempuan.

@xMunchyz: Skali dia semboq tak berenti dh.. Aku yg semput dgr..

@Beyond Characterism: Mengalir air mata saya Teringat kat filem pendek saya berjudul, “Pewarna Tarianku”.

@Nur Afifah: Walaupun berlakon, aku hampir2 menjejeh ye air mata

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Hilang Stress Aku Dengar Dia Nyanyi..” – Ramai Terhibur Dengar Budak46 Nyanyi Lagu Malam Pagi
Next articleTidak memberi kerjasama terhadap pihak JPJ, sekali Polis dedah rakam keterangan Suami Fatin Afeefa iaitu Opai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here