Home Dunia “Seriau tengok dia angkat anak sulung macam tu, baru bersalin 2 hari...

“Seriau tengok dia angkat anak sulung macam tu, baru bersalin 2 hari lepas” -Netizen

152
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok emma_maembongofficial, dan telah ditular baru-baru ini.

Emma Maembong atau nama sebenarnya ialah Fatimah Rohani Ismail merupakan seorang pelakon dan model wanita Malaysia. Beliau dilahirkan pada 27 Mac tahun 1992, berasal dari Kuala Terengganu, Terangganu. Beliau mula terkenal menerusi watak lakonannya sebagai Munirah dalam drama Kau Yang Terindah dan pelabagai watak dalam drama serta fiem yang telah mendapat sambutan peminat.

Emma Maembong berkahwin dengan seorang juruterbang yang dikenali sebagai Muhammad Shazli Azhar pada 20 Februari 2020 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki pada 8 November 2020. Baru-baru ini juga beliau telah selamat bersalin anak kedua, turut mengatakan anak kedua beliau adalah anak lelaki.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana anak sulung Emma Maembong yang dikenali sebagai Arshan melawat ibunya di hospital dan juga kali pertama melihat adiknya. Reaksi Arshan telah membuatkan para ibu sebak melihat dan teringat akan kenangan sewaktu bersalin ketika dahulu. Ada juga yang memberi komen mengatakan apabila melihat reaksi Emma Maembong dukung anak sulungnya juga telah membuatkan para ibu ngeri melihatnya setelah 2 hari bersalin.

Baca lagi: Anak Meragam, Emma Maembong Dan Suami ‘Heret’ Anak Di Pasaraya

Baca lagi: Diminta Buang ‘Tattoo’, Sekali Respon Maryam Buat Ramai Yang Setuju

Lihat klip durasi pendek dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@Siti Norbakyah719: ank sulung ni selamanya akn jd yg teristimewa dihati seorg ibu..bnyk bnda kita belajar dri ank yg sulung

@Rabiah Bie: sebak tgk video ni..tpi dlm masa sama aku ngeri takut abg gigit baby..mcm dia gigit unty nye hri tu..

@Qaseh Qasturie : Sumpah non stop airmata i mengalir, anak sulung hati terlalu rapuh, selalu salah dimata , bonda minta maaf abg

@norlizamusa47: ngeri tengok dia angkat anak sulung tu naik katil..baru lepas bersalin..saya yg kecut perut

@Serunding kelantan: Allahurabbi .. bestnyaaa tengok baby .. doakan saya bersalin bulan depan dipermudahkan ..Anak firsttt ni takut rasanya

@Umieyy Jhaa: sedihnyaa. laju air mata haaa. teringat moment masa bersalin anak kedua, anak first bru setahun lebih..anak first paling tristimewa kt hati kita

@Imelda mel: congrats to both of you, i feel you little 1st born.. sya last anak x jahit sbb x koyak, faham mmcana nak push spya x koyak, anak berat masa tu 3.6

@kakngahwatie: seriau plk perut sya tgk dia angkat abg.maaf tnya emma bersalin normal ke?if xda jahitan sama mcm saya masa bersalin dlm keta ank no3.

@Mamapink Empire: mak aihhh ..berani ko nokkk angkat ank beso gtu je…power tu..whtever tahniahh

@mel: ya Allah blh angkt ank mcm tu Bru lpas bersalin alhmdulillh selmat berpntg ema…

@AzizahQRN: adoii kau agkat emma oii baru 2 hr ..duduk pun dh besila…kuatnya

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 1.4M penonton, 153K sukaan dan 1642 komen.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleNetizen Bandingkan Watie Dengan Siti Sarah, Sekali Ini Respon Shuib
Next articleBergaduh Dengan Suami Dan Ditinggalkan Dihadapan Kedai Berjam-Jam Dalam Keadaan Sarat Mengandung
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here