Home Viral “Semoga Roti Wap Ini Membawa Ketenangan Dan Kebahagiaan Untukmu…” – Aisyah Hijanah...

“Semoga Roti Wap Ini Membawa Ketenangan Dan Kebahagiaan Untukmu…” – Aisyah Hijanah Titip Pesan Pada Aliff Teega

308
0

Baru-baru ini, Alif Teega, seorang individu terkenal di media sosial, membagikan cerita di Instagram yang menunjukkan bahwa isterinya, Aisyah Hijanah, telah membelikan roti wap dan meninggalkan pesan untuk suaminya.

Dalam surat itu, Aisyah menyampaikan rasa terima kasih kepada Alif atas kegembiraan dan kekuatan yang diberikan. Aisyah juga bersyukur karena Alif telah menjadikannya seorang isteri yang bahagia sepanjang perjalanan perkahwinan mereka.

“Kepada pasangan saya yang tercinta, yang membawa kegembiraan dan kekuatan kepada saya, semoga roti wap ini membawa ketenangan dan kebahagiaan untukmu…” – Aisyah

Sebelum ini, netizen dikejutkan apabila Aisyah mendedahkan bahawa 100% harta sepencarian dirinya dan pasangannya telah diserahkan kepadanya dengan persetujuan bersama.

Pada masa yang sama, Alif juga memuat naik hantaran serupa, menyatakan komitmen untuk sentiasa membantu dan menyokong Aisyah dari belakang. Alif mengakui bahawa isterinya banyak mengajarnya menjadi seorang suami yang baik. Sebelum ini, rakyat Malaysia dikejutkan dengan pengumuman bahawa Alif Teega telah berkahwin buat kali kedua dengan isterinya, Fatin.

Lihat Posting di bawah:
IMG 6599 1

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Besar Gila Patutlah Merentan Kena Keluar…” – Netizen Faham Keputusan Shila Amzah Terhadap Keluarga
Next article“Isteri Yang Sangat Tabah Dan Hebat, Maaf Untuk Apa Yang Telah Berlaku…” – Abang Tesla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here