Home Viral “Sekelip mata je anak yang normal jadi macam ni…” – Netizen

“Sekelip mata je anak yang normal jadi macam ni…” – Netizen

128
0

Baru-baru ini sebuah klip video yang tular telah mengejutkan para netizen. Seorang anak yang normal telah diuji dengan fizikalnya seperti anak yang kurang upaya.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok nisaahaswan menunjukkan keadaan anak sulung kepada pemilik akaun Tiktok tersebut. Klip video tersebut menunjukkan keadaan anaknya yang seperti “anak-anak syurga”. Ibunya telah mengatakan bahawa sekelip mata sahaja anak sulungnya yang normal itu jadi seperti ini.

Menitis air mata ibu tengok balik video ini,” Katanya.

Rata-rata netizen mengucapkan agar ibunya kekal tabah di atas ujian yang telag diberikan ini. Ramai juga yang mengatakan bahawa anak ini merupakan anak syurga. Ada juga yang mengatakan apabila anak yang normal boleh menjadi seperti ini dalam sekelip mata bermaksud anak ini mempunyai masalah saraf.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 800K tontonan, 25K sukaan dan 400 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@medina.s shop: syafakallah syg ujian yg hebat utk org2 yg hebat. moga Allah angkat sgala ksusahan dan ksakitan kamu syg diganti dgn sribu rahmat

@Mυԋαιɱιɳ: Kmbali pada Allah jua sis..Allah yg buat…Redha..ada hikmah tu.. kna Redha..redha sbanr redha

@Shamira Mahasan: Sy tgk semua vdeo iman . Allahuakbar menagis sy smga dipermudah semuanya .

@Luniey Niey: Moga ada sinar baru utk awk syg..untie doa Allah d pelihara oleh Allah swt.awk kembali normal mcm dlu..Aamiin yra

@Malmazqil: sedih nya ibu tgk wahai anak…tak sampai hati ibu tgk awak mcm ni

@Che Petom: sis sy baru tgk mlm td…q bidio dia boleh usaha ubat kan kerosakan saraf sy baca komen ramai yg sembuh……nnty sy tgk balik TT dia sbb ada share

@-W4N-: Masalh saraf ni rasanya klw normal ttiba jadi mcm ni..smoga yg baik2 hndknya,dmurahkn rezeki,dprmudhkn urusan

Sumber: Tiktok

Previous article“Kembalikan Abang Faizal kami yang dulu mummy…” – Netizen
Next articleAafiyah Cedera Terjatuh Main Skuter, Rupanya Siti Nurhaliza Teruk Kena Marah Dengan Datuk K

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here