Home Hiburan “Kembalikan Abang Faizal kami yang dulu mummy…” – Netizen

“Kembalikan Abang Faizal kami yang dulu mummy…” – Netizen

180
0

Faizal Tahir merupakan seorang komposer, penyanyi dan penerbit rakaman. Baru-baru ini Faizal telah mengeluarkan ‘teaser’ lagunya yang telah di adaptasikan kepada versi dangdut.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok miliknya iaitu faizaltahir menunjukkan klip rakaman di studio untuk lagu versi baharunya bersama Mas Idayu. Klip video tersebut menunjukkan Faizal Tahir yang sedang berlatih nada suaranya kepada versi dangdut yang telah Mas Idayu berikan contoh. Aksi Faizal Tahir tersebut dalam merakamkan lagu bergenre dandut itu telah mendapat perhatian warganet.

Rata-rata netizen mengatakan supaya Faizal Tahir tidak pergi jauh dari genre asal lagunya kerana sukar bagi peminat terima. Ramai juga yang mengatakan bahawa bukan main Abang Faizal berdangut. Ada juga yang mengatakan bahawa Faizal Tahir tetap menjadi abang “gemuruh jiwa” bagi semua pelajar.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 300K tontonan, 15k sukaan dan 300 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@Seroja: Abang pejal. Jangan jauh sangat. Jauh sngt nanti. Jauh untuk kami terima. Hahah

@eh entah lah: abg tetap gemuruh jiwa yg student tiap tahu nyanyi bg

@NAR: tak nak. tak nak. kembalikan abg faizal yg dulu, bukan yg iniiii.

@user8327629476301: mummy ada nampak saya happy?? dah minggu ke berapa dah ni?!!!

@CrmlMchiato: Abg, abg santai santai je la bang. Jgn eh ah eh ahhh ghisau sy tgk

@Rio Fernandinho: cantik bang.. bila lagi nk kuar lagu bang tak sbar nk dgr

@amir_baharuddin: adoii. dulu adrenaline sekarang eh ah eh ah plak. jauh lari

@RichYouEmpire: Adoiiii xterkata

@Salihin Zailan: ada nampak mummy happy? skrg ada

@Rina_Shaari: hahaha nampak macam ayah kena denda dgn anak ni

@abg.dedi: abg x kena marah ke…?? gurau2..

Sumber: Tiktok

Previous article“Pilihan Shuib Semua Pandai Nyanyi, Sedap Betul Suara Watie..” – Netizen
Next article“Sekelip mata je anak yang normal jadi macam ni…” – Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here