Home Viral “Saya tak boleh lah, saya dah tahan…” – Anak Zarina Zainuddin Mengamuk...

“Saya tak boleh lah, saya dah tahan…” – Anak Zarina Zainuddin Mengamuk sebab Hilang Sabar

222
0

Umum mengetahui pelakon Zarina Zainuddin mempunyai anak kembar yang juga penghidap autisme, Muhammad Raizal Azra atau Azil dan Muhammad Raizal Azrai atau lebih dikenali sebagai Azal.

Dan, ternyata bukan mudah untuk membesarkan anak-anak istimewa ini kerana terpaksa berdepan dengan pelbagai dugaan dan cabaran.

Terbaharu, seorang daripada anak kembarnya iaitu Azal telah “mengamuk” Hilang Sabar di kediaman Abangnya iaitu Azil. Klip video yang dimuat naik oleh pelakon Zarina Zainuddin itu telah mendapat perhatian ramai selepas melihat anak lelakinya itu cuba “berlawan” dengan perasaanya sendiri. Selepas kejadian tersebut, anaknya menelefon bapanya untuk menerangkan hal yang sudah terjadi.

“Saya tak boleh lah, saya tak booleh saya tak dapat tahan…” – Anak Zarina Zainudin

Selepas meluahkan perasaannya, beliau memberikan telefon bimbit kepada ibunya iaitu Zarina Zainuddin.

“Dia tak dapat tahan sebab Abang lah, Abang kejar dia. Dia mengamuk, dia cakap muka Abang…” – Zarina

Zarina Zainuddin turut menulis di ‘caption’ Instagram miliknya.

“Azal cuba kawal emosi.. sebab tu saya terpaksa bawa dia berniaga. Azal stress terus kat rumah Abang Azil selalu buat Azal hilang Sabar, sampai lari duduk rumah jiran…” – Katanya

Lihat klip video di bawah:

Lihat apa kata orang ramai:

@amirull: kenapa kak zarina xtglkan abg azil dkt suami kak ina ..sementara kak ina berniaga

@superemak: Paham sangat sebab saya ada tiga anak autism . Yang umur 19 tahun tu sebesar transformer tinggi 2 meter . Kalau dah melt down payah , walaupun dia bekerja dekat pasar raya

@light.km: Dont know the struggle you have to deal with but may Allah give you kesihatan yg berkat dan rezeki mencurah2..aamiin

@mustika3025: Sesama pny anak autism, alangkah hebat nya kk ini dan sangat penyayang, saya sangat kagum pada kk, peluk kk dari indonesia. You are a wonder mom

@home_cook: Azil tu kena jumpa doc n mkn ubat utk tenang kan dia mmg kena mkn ubat nak buat mcm mne lagi Kalau Takut side effects ubat letak tepi dulu Kalau mcm ni hari kesian jugak dia ni blh effects ke asal jugak

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Saya Betul Betul Tak..” – Shila Amzah Cerita Hal Sebenar
Next articleBaju pengantin tak muat masuk kereta, sekali Shikin Maembong dedah perkara yang terjadi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here