Home Isu Semasa Reaksi Penunggang Motosikal ‘Lari’ Dripda Polis Bt Rmai Yg Terhibur

Reaksi Penunggang Motosikal ‘Lari’ Dripda Polis Bt Rmai Yg Terhibur

149
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok gpdaus, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang penunggang motosikal melarikan diri daripada ditahan oleh pihak polis. Namun reaksinya seperti tidak peduli apabila pihak polis menyalakan lampu biru dan menyuruhnya berhenti di tepi jalan. Reaksi penunggang motosikal ini telah mendapat perhatian ramai.

Netizen turut memberi komen mengenai situasi ini, mengatakan seorang penunggang motosikal itu seperti mengambil barang terlarang kerana tidak memperdulikan orang disekeliling dan tidak berhentikan kenderaannya. Ada juga yang menjadikan ia sebagai bahan lawak diruangan komen. Perkongsian video klip di Tiktok ini dapat sambutan orang ramai sebanyak 2.6M penonton, 133.6K sukaan dan 2140 komen.

Baca lagi: Penunggang Motosikal Dikecam, Masuk Laluan Tol

Baca lagi: “Dia Nak Sedekah Kot” – Penunggang Motosikal Nekad Bayar Tol Buat Netizen Berdekah

Lihat klip durasi pendek reaksi seorang penunggang motosikal lari ditahan polis:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@_TheAsr: Lawan arus tknk, masuk simpang taknak, masuk lokap je la bang

@eiyull: asal dia x belok aku dh belok kan fone aku ni x masuk ii

@samsung0ais: bila tkk berhenti, polis mesti akan expect yg kau ada something wrongg. takut org ceni ada yg positip, ada yg terlarang.

@myrol shop: owner moto sempat brenti petron untuk isi myk dan sambung perjalanan

@teungkumamatt: Penat aku pijak2 lantai biar moto tu benti tp moto nk jln trs juga

@Mohd Nazirul Aqib Ghazali: polis escort tu bang….anak menteri naik moto

@Kokaburra: Dah sampai hujung jalan dia patah balik start main kejar2

@aleep ARIES: npe aq stress tgk dia mcm xde rse nk lri….maybe dia tgh berfikir utk lari dgn cara paling selamat kot

@FAIZLORENZ: kalok budak rempit di Malaysia kena tangkap polis harus bayar apa ambil moto,semoga di balas salam dari Indonesia

@JOE PEJERO: kalau aku tu gelabah an polis wat camtu aku brek lawan arus sebab kete pun takde tu astu masuk kg

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleAlhamdulillah Nad Zainal Dan Ungku Ismail Sah Bergelar Suami Isteri
Next article“Patutla Meriah Betul Letupan Bunga Api Malam Td “- Persoalan Akhirnya Terungkai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here