Home Dunia R0gol Perempuan, Kemudian Mengaku Diri Transgender Dan Masuk Penjara Wanita?

R0gol Perempuan, Kemudian Mengaku Diri Transgender Dan Masuk Penjara Wanita?

93
0

Menerusi halaman twitter, tular satu kes di mana seorang lelaki merogol wanita, kemudian dia mengaku dirinya sebagai seorang transgender. Adam Graham atau kini nama baharunya Isla Bryson bersalah atas tuduhan merogol wanita. Namun dia diletakkan di dalam penjara wanita kerana dia dikiiktiraf sebagai wanita kerana dia mengaku dirinya sebagai transgender wanita.

trans

trans1

Perkara tersebut mendapat kecaman yang hebat oleh seluruh dunia. Ramai yang menbantah sama sekali keputusan ini kerana ia kelihatan tidak adil dan tidak selamat sama sekali bagi banduan wanita dalam penjara tersebut. Bayangkan perogol wanita boleh masuk penjara wanita, memang syurga lah untuk dia..

Ramai juga yang memberi pendapat, kalau mudah sekali nak mengaku transgender, setakat pakai lipstick dan skirt. Pasti ramai yang akan berani untuk merogol wanita lepas ini kemudian mengaku dirinya sebagai transgender..

trans

Min harap sangat undang-undang di Malaysia akan lebih baik dan terus baik selama-lamanya. Jangan lah normalisasikan LGBT seperti barat kerana banya padah yang mendatang..

Sumber Twitter

Previous articleSuami Kantoi Sorok Duit Daripada Isteri
Next articleAnak Dapat Masuk Universiti, Ibu Minta Duit Tajaan Anak Untuk Kegunaan Sendiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here