Home Uncategorized “Kecik Kecik Dah Rock! Pelapis Awie Ni..” – Adik Comel Selamba Tarik...

“Kecik Kecik Dah Rock! Pelapis Awie Ni..” – Adik Comel Selamba Tarik Chorus Di Penjara Janji

143
0

Tular di laman tiktok adik comel menyanyikan lagu berjudul Di Penjara Janji oleh Awie.

Nyantian Adik tersebut sungguh bersemangat membuatkan netizen tergamam. Dia siap menjerit menyanyi chorus lagu tersebut buatkan ramai kagum.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Azam je: Adik ni nyanyi pun ikut tempo, kawan aku sampai sekarang tempo yang kena ikut dia

@FIR____: abg awie dah tengok belom haha kasi fyp agar dia lihat ini

@𝖓𝖚𝖗𝖎𝖓🍪 · 𝖥𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗌: pergh generasi cocomelon dah minat rock kapak

@N.A.N.Y: adikkk… nyanyi lagu cocomelon cepattt…!!!!

@Aqill: hati hati dik jgn tnggi sgt kang tcirit kesian ibu nak kena tukar pampers tu😭😂

@Abg Bujal: suara tinggi aku tak heran sbb budak2 lagi.. tp pitch & tempo tu on point sangat

@Melur: Adik ni bukan lagu zaman awak ni dik 🤣 ni zaman makpak awak ni dik hahahahahahaha comel weh

@.: HAHAHAHAHHAHA ada banyak lagi lagu yg budak laki tu bawa. mmg layan sungguh kalau lepak malam minggu.

Previous article“Agak-Agak Ini Modus Operandi Rasulullah Ke?…” – Aqasha
Next articleMisteri Kehilangan Remaja Terjawab Selepas 26 Tahun Dikurung Jiran 100 Meter Dari Rumah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here