Home Hiburan “Penat-Penat Aku Kerja..” – Daiyan Trisha Kecewa Dituduh Dibela ‘Sugar Daddy’

“Penat-Penat Aku Kerja..” – Daiyan Trisha Kecewa Dituduh Dibela ‘Sugar Daddy’

163
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video seorang wartawan menemuramah pelakon terkenal, Daiyan Trisha. Dalam temubual tersebut, Daiyan ada menyampaikan rasa kecewa kerana dituduh dibela sugardaddy. Katanya, dia berasa terkilan kerana dia sudah bekerja keras untuk capai semua yang dia ada sekarang. Tuduhan sebegitu sudah tentu membuatnya terasa.

“Penat-penat aku kerja, kau cakap aku ada sugar daddy macamtu je kann..”

Tambahnya, ia merupakan tuduhan yang berat dan menyakitkan hati. Ia juga menunjukkan stigma masyarakat di mana jika seorang perempuan itu berjaya, pasti ada ‘sesuatu’. Bukan kerana usaha atau bakat yang dimiliki.

“Kenapa kena macam tu, kenapa kalau lelaki berjaya takde pun orang cakap sugar mummy bela? ” – Daiyan Trisha

Walaubagaimanapun, dia masih okay dan memahami tindakan mereka. Kerana bukan semua peminatnya berfikiran sedemikian, masih ramai yang memberikan komen yang positif dan memberikan sokongan penuh terhadap kariernya.

Klik Di Bawah Untuk lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@IRAA 🕊 racun tiktok:entah. aku haritu tgk komen2 tu geram je, kau tgk ig dia pun kau tahu dia hardworking lols

@nazbidin:lembut nya cara dia cakap

@Nana✨:dia ni high end influencer you guys kena tahu tu, rasanya mau berpuluh k dapat kalau join satu campaign 🫣

@I’m so Nasty:dia anak org kaya sugar daddy apooo

@Far.K:dia ni mmg hardworking so x mustahil mastukkk

@NOOR AZRUL SHAM @ BABY:kau bagi tahu mereka salah ke amput lelaki yang ada sihir live duit berjuta-juta? gitu artis Malaysia dulu dan sekarang scandal?

Daiyan trisha ni memang rajinn, tak patut orang cakap macamtu. Kesian Daiyan. Apa-apa pun, min doakan yang terbaik untuk Daiyan, moga terus maju jaya dan murah rezeki. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Kalau terjun ni mati…” – Penunggang motorsikal mahu terjun flyover apabila dikejar polis
Next article“Semua Badan Nampak..” – Akhirnya Polis Bersuara Pasal Kamera Tersembunyi Dalam ‘Fitting room’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here