Home Viral Pakaian semakin ketat untuk menunjukkan badannya yang kurus, sekali tindakan Fasha Sandha...

Pakaian semakin ketat untuk menunjukkan badannya yang kurus, sekali tindakan Fasha Sandha tersebut buat ramai tak senang hati

187
0

Menerusi sebuah klip video di akaun Tiktok milik Inayah Beauty Trading menunjukkan pelakon terkenal Fasha Sandha sedang mempromosikan produk kurusnya iaitu Berry Full. Klip video tersebut meraih tumpuan ramai apabila baju yang dipakai olehnya sangat kecil dengan badannya.

Baju Fasha Sandha tersebut yang hanya menutupi separuh badannya itu telah buat ramai tidak senang duduk. Pelakon tersebut memakai baju yang singkat itu hanya untuk menunjukkan bahagian bawah badannya yang sudah kurus dan ‘slim’. Walau bagaimanapun, ramai tidak keruan disebabkan oleh usia pelakon tersebut yang sudah semakin tua untuk memakai pakaian seperti itu.

Aksi menari untuk mempromosikan produk kurusnya juga buat ramai tidak senang hati dan selesa melihatnya tindakannya disebabkan oleh usianya dan beliau juga sudah pulang dari menunaikan umrah beberapa kali. Ramai mengatakan bahawa mereka sudah mengetahui sebab mereka tidak kurus seperti dahulu kerana dikhuatiri mereka akan memakai pakaian ketat bagi menunjukkan badan yang kurus itu.

Lihat klip di bawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @daebakingcosmetics

 

Lihat apa kata orang ramai:
@Hurul AinWZ: bukan dia pergi umrah ke dulu

@Desyam: Bila sudah kuwuss…harap kesihatan dalaman biar sihat dan baik2…Aaminn

@♥️ shila_ila 💙: ade hikmah knp aku gemok.. skrg aku dh jumpe jawapan nye.. 😌

@ImanMeliora: tu lah…saya pernah gemuk..skrg kurus pun masih pakai baju besar..tetap akan nampak kurus jer..hihi

@nanamohamadarshad: adoii menimbulkan pitenah betol laa baju dia..punca

@NaNad: sekarang dia pakai inner tapi klu 13 tahun dulu fasha sandha mmg antara actress yg sexy dan cantik

@Izuwwa_: ada sebab aku dah gemok dari dulu . kalau tidak . aku masih sesat lagi kot 🥺, tacodddddd .

@ctsofea_fazil: nak tnya…klau kurus mmg kena tnjuk perut ke..ramai dh sy dk tgk..sy ni pun dk tgh kuruskan bdn…nk tnya bg sahih la..kurus nt kena tnjuk perut ke??

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok

Previous articleHanya Bungkus Nasi Putih Dan Kuah, Sekali Tindakan Lelaki Ini Dapat Pujian Ramai
Next article“Aku Sayang Kau Nonny, Jangan Hilang Lagi..” – Setelah 3 Tahun, Nonny Kembali Bertemu Mila Jirin, Heliza Helmi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here