Home Hiburan “Aku Sayang Kau Nonny, Jangan Hilang Lagi..” – Setelah 3 Tahun, Nonny...

“Aku Sayang Kau Nonny, Jangan Hilang Lagi..” – Setelah 3 Tahun, Nonny Kembali Bertemu Mila Jirin, Heliza Helmi

140
0

Gempar industri Malaysia 3 tahun dahulu apabila pelakon terkenal, Nonny Nadira tiba-tiba sahaja bertindak untuk membuka tudung. Tindakannya itu membuatkan sahabat baiknya, Mila Jirin dan Heliza Helmi terkejut memandangkan Nonny tampak istiqamah berhijab.

Selepas 3 tahun tanpa khabar berita dan menghilangkan diri, Nonny akhirnya kembali bertemu sahabat karibnya iaitu Mila dan Heliza. Alhamdulillah kini Nonny sudah kembali berhijab. Perkara tersebut dikongsikan di instagram Mila Jirin setelah mereka bertemu.

“Aku sayang kau Nonny Nadirah, Jangan hilang lagi dari radar persahabatan..”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin)

Mila berkata sedemikian di ruangan kaption posting beliau. Dia juga ada berpesan yang perjalanan hidup kita semuanya berbeza, namun misi utama kita adalah untuk sama-sama mencari redha Allah..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin)

Alhamdulillah, Nonny ada sahabat yang sentiasa sayang dan percaya Nonny akan kembali ke pangkal jalan. Min doakan semoga Nonny terus istiqamah dan ikatan persahabatan kalian terus utuh hingga ke akhir hayat..

Previous articlePakaian semakin ketat untuk menunjukkan badannya yang kurus, sekali tindakan Fasha Sandha tersebut buat ramai tak senang hati
Next articleTan Sri Kadir Tak Mahu Jatuhkan ‘Level’ Setaraf Aliff Syukri Isu Hutang Puluhan Juta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here