Home Hiburan “Nong Proy, Lelaki Tercantik Transgender Bakal Kahwini Anak Orang Kaya”-Pelik Tapi Benar

“Nong Proy, Lelaki Tercantik Transgender Bakal Kahwini Anak Orang Kaya”-Pelik Tapi Benar

305
0

Tular di Tiktok akan seorang lelaki yang mengubah dirinya menjadi perempuan atau lebih dikenali sebagai transgender yang terjadi di Thailand.

Lelaki tersebut yang bernama Nong Poy yang terkenal sebagai transgender tercantik di dunia. Nong Poy yang merupakan seorang entertainer dikhabarkan telah dilamar oleh seorang crazy rich berasal dari Thailand yang bernama Oak Phakwa Hongyok.

Pertunangan ini telah itu diketahui sebagai pewaris kepada grup Ar Jor yang merupakan pewaris kepada muzium restoran dan kafe terkenal di Phuket.

sinetronmalaya.lgbt .ccc

Walaupun gender Nong Poy ini menjadi kontroversi, namun calon menantunya menerima dirinya dengan hati dan tangan yang terbuka.

Lihat video di bawah :

https://www.tiktok.com/@ttmnewsok/video/7196781917860039962?_r=1&_t=8ZfePAeWV4E

Keluarga mempelai dari pihak lelaki malah turut mendoakan agar kebahagiaan anak lelaki dan juga Nong Poy ini selamat dan sejahtera.

Rancangan pernikahan ini dirancang akan diadakan pada 1 March dan sudah pastinya pernikahan ini akan menjadi pernikahan yang megah kepada Oak datang dari keluarga yang kaya dan ternama, malah Nong pula seorang anak seni.

sinetronmalaya.lgbt .ssa

Sememangnya kisah itu merupakan kisah yang pelik dan janggal di negara kita. Lebih-lebih lagi, transgender ini adalah haram dan tidak wajar diamalkan.

Secara am nya, agak terkejut setelah mengetahui kisah ini, seolah-olah sesuatu yang telah dinormalisasikan di sesebuah negara. Apa pula pendapat anda ?

 

Sumber : Tiktok

Previous articleDengar Bunyi Aneh Keluar Dari Aircond, Skli Lelaki Ini Terkejut Melihat Dlm Mesin Trsebut
Next article“Bukan Pukat,Bukan Ikan Tapi Gorgon Sbnrnya”- Nak Tangkap Ikan Tertangkap Buaya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here