Home Hiburan “Ni Baru Betul Bini..”- Akim Cuba ‘Prank’ Stacy Minta RM20K , Tk...

“Ni Baru Betul Bini..”- Akim Cuba ‘Prank’ Stacy Minta RM20K , Tk Sangka Ini Respons Stacy

179
0

Meenrusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan kisah Akim Ahmad yang cuba melkaukan satu prank terhadap isteri beliau iaitu Stacy Anam mendapat perhatian para peminat di laman tersebut. Akim dan Stacy yang kini mempunyai tiga orang chaya mata dan mempunyai para pengikut yang ramai kerana pasangan tersebut merupakan satu pasangan yang begitu mantap dalam industri muzik. Klip yang dikongsikan tersebut merupakan satu klip diman Akim cuba membuat satu prank untuk isterinya namun tidak berhasil apabila Stacy respons sesuatu dalam klip tersebut.

Mengikut sumber yang diperoleh, Akim diminta utnuk menelefon isterinya dan membuat satu panggila prank dan hal tersebut dipersetujui oleh Akim lalu beliau cuba melakukan satu prank terhadap isterinya dengan manyatakan ingin menggunakan wang sebanyak RM20K untuk mengubah suai kereta milik Akim. Akim juga menyatakan bahawa beliau ingin menggunakan duit tersebut utnuk membeli barangan mewah dan hal ini membuatkan Stacy pelik dan mula bersuara lantang. Para peminat tidak sangka bahawa Stacy menjawab semua kenyataan yang diberi oleh Akim dengan menyatakan bahawa beliau begitu mengenali suaminya dan prank yang dilakukan oleh suaminya tidak menjadi  sama sekali.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai reaksi diberikan setelah menonton klip tersebut dan para peminat juga terkejut apabila panggian telefon tersebut membuatkan ramai tersedar bahawa para artis juga suka menyimpan wang utnuk keperluan di waktu yang akan datang. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat pasangan artis tersebut semoga dapat terus berkarya dalam menghiburkan para peminat serta menjadi ibu bapa yang terbaik buat keluarga tercinta.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Lajunya Dia Bebel..”- Bengang Ditolak Kepala Terlalu Kuat, Sharifah Sakinah Keluarkan ‘Skill’ Mak Mak
Next article“Sebak Je Lepas Dengar..”- Amy Search Tukar Lirik Lagu ‘Isabella’ Bikin Semua Meremang
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here