Home Hiburan “Sebak Je Lepas Dengar..”- Amy Search Tukar Lirik Lagu ‘Isabella’ Bikin Semua...

“Sebak Je Lepas Dengar..”- Amy Search Tukar Lirik Lagu ‘Isabella’ Bikin Semua Meremang

210
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan satu persembahan yang dilakukan oleh Amy Search mendapat perhatian ramai apabila beliau mengikuti jemaah dakwah bersama maulana yang hebat. Klip beliau yang membuat satu persembahan lagu Isabella cukup membuaatkan ramai tidak sangka bahawa penyanyi serba boleh boleh ini meminkan lagu dengan not yang begitu rendah kerana menghormati majlis ilmu yang sedang berlangsung.

Mengikut sumber yang diperoleh, jelas didengar dalam klip tersebut bahawa lirik lagu Isabella ditukar dengan perkataan Rasulullah dan setelah mendengar setiap bait yang dinyanyikan oleh Amu Search itu membuatkan ramai peminat mula sebak kerana seluruh umat Islam mbegitu merindui baginda dan hal ini menjadikan Amy Search digelar sebagai slaah seorang penyanyi yang berkebolehan. Amy Search yang hanya ingin menghiburkan orang ramai turut terasa sayu namun naynyian beliau harus diteruskan sehingga tamat.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@Muhamad abduh yusof:indah bercahaya rembulan malam, silau berkedipan bintang, Rasulullah lambang cinta,semuga semua mimpi Rasulullah sallallahu Alaihi Wasallam…

@anipburung:terbaik pesan kat amy….kirim salam sekali insyaallah akan berjumpa ok create by muhammad rasulullah saw…

@CeoKapal:tengok adebtulis rasulluallah terus dengar sampai habis…terbaik abg amy….u are lajen

@ctmurni1989:pandai amy kawal suara padahal lagu ni tinggi tapi dia pandai kawal ..ini baru profesional….sejuk ja dengar Alhamdulillah

@Ciperdyx:auto rasa sebak hati aku weh

@Rotijohn360c:lg salute pd penyanyi dan pcipta lrik yg stay dgn kata yg asal dlm lirik tp sbenarnya menuju jalan ketuhanan ..lebih kuat kesan pd pendengar

@Ady Azaimie Official:subhannallah .. bang amy mmg humble pnah brpa kli trserempak di tmpat kje jln sorg2 bpkaian biasa je. tk sombong pun ckp mcm org biasa

@Nureel Beauty:Allahuakbar ..nk ku capai namun tak sampai nak ku lihat tp dikejauhan…dimana sinarnya…inginku dkti cahaya itu Subhanallah

Berikutan itu, lagu Isabella yang masih menjadi lagu yang disukai ramai itu ternyata mempunyai bait bait lirik yang berpandukan ketuhanan dan para peminat mula teruja mengkaji lirik tersebut dan memberi pelbagai reaksi setelah mengetahui hal tersebut. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Amy Search semoga dapat terus berkarya dalam industri muzik serta dapat menghiburkan para peminat diluar sana.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

Previous article“Ni Baru Betul Bini..”- Akim Cuba ‘Prank’ Stacy Minta RM20K , Tk Sangka Ini Respons Stacy
Next article“Jgn Gangster Sgt..”- Shukri Yahaya Buat Aksi Comel Lepas Kena ‘Sound’ Dgn Tya Adnan
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here