Home Hiburan “Menangis Zakiah Anas Tengok Video Ni..” – Lakonkan Pengacara Berita 999 Raih...

“Menangis Zakiah Anas Tengok Video Ni..” – Lakonkan Pengacara Berita 999 Raih Perhatian Ramai

631
0

999 ialah siri televisyen berita jenayah Malaysia berdasarkan rancangan COPS di Amerika Syarikat. Rancangan ini telah disiarkan di TV3 sejak 3 Januari 2002. Rancangan ini ialah salah satu program TV yang paling ditonton di Malaysia dengan lebih 3 juta orang penonton. Dengan slogan bagi rancangan 999 iaitu Ingat! Jenayah Membawa Padah yang diingati oleh setiap pelusuk masyarakat.

Menerusi halaman tiktok, tular satu video kongsian @aeimanlee di mana dia seolah-olah menjadi pengacara program 999. Video tersebut mencecah sebanyak 500 ribu tontonan dan 30 ribu sukaan. Rata-rata netizen memuji gayanya mengacara dan tampak benar-benar sama seperti pengacara program 999.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@aeiman.lee Saja saja try🤣 999 @TV3Malaysia #genzonscreenshahalam ♬ bunyi asal – AEIMANLEE🇲🇾🇮🇳|🎬🎥📺 – AEIMANLEE🇲🇾🇮🇳|🧚🏻🤟🏻

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@﷽اذورا❦𝓜𝓲𝓼𝓼⋆💜: woww mantapp la deq byk kli repeat nie suka dgr performes awk

@🍹teh ais: 😎teruskan benteras jenayah membawa padah…padu

@Mhd Nasrull: mana episod cergah menyergah nye tu

@Zack Del Rey: Menangis Zakiah Anas kat bucu katil tgk ko adik…. Zasss!

@💜♌LEO GIRL♌💜: reaksi muka dgn intonasi suara dah ngam…lentok badan je kurang ngam

@Ayiey Zikry: Aku macam nak gelak .. tp mcm xda sebab pulak ..

@ReenYusof: Melentik tgn ko dik

@linaa: wah blh tahan so pasni 999 dh blh amik hos lelaki plk

@Shazzzz: cameraman pun function truk ikut sebijik mcm 999

@Markyo010🇭🇷: Kau akan terkenal dibukit bintang suatu hari nnti dik

Previous articleBelasah Krew Produksi, sekali Pekin Ibrahim Dedah Krew Intai Pelakon Wanita
Next articleTidak Meletakkan Rate Sebenar, sekali Fasha Sandha Dedah Penerbit Tak Mampu Bayar Dirinya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here