Home Viral Loya Tekak, Wanita Bengang Nasi Lemak Yang Dibeli Ada Cicak

Loya Tekak, Wanita Bengang Nasi Lemak Yang Dibeli Ada Cicak

258
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok ffaateha dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang wanita dedah nasi lemak yang dibeli olehnya mempunyai cicak serta membuatkan dirinya hilang selera untuk makan. Beliau turut memberi pesanan kepada peniaga di luar sana untuk menjaga kebersihan agar tidak terjadi perkara sebegini.

Video klip ini juga ditular dan mendapat perhatian netizen di media sosial.

Screenshot 2023 07 04 185621

Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan perkara ini tidak sepatutnya berlaku kepada pelanggan dan meminta kesemua peniaga untuk memeriksa makanan yang dihidang. Ada juga yang menjadikan ia sebagai bahan lawak diruangan komen.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 208K penonton, 4164 sukaan dan 880 komen.

Pemilik akaun ini juga menulis satu kapsyen seperti dibawah:

“Sebelum makan check la dulu ya, fobia aku nak beli nasi lemak tepi jalan! pengotor gila”

Baca lagi: Sakan Bergelek Tak Ingat Dunia, Reaksi Penonton Big Stage Dikecam

Baca lagi: Hanya Bungkus Nasi Putih Dan Kuah, Sekali Tindakan Lelaki Ini Dapat Pujian Ramai

Lihat klip durasi pendek wanita ini:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Lihat juga video dibawah:

Lihat apa juga kata orang ramai:

@zieyismail: memang sampai bila2 lah ak xmakan nasi lemak kalau mcmni

@DayyanStore: not me lah yang selalu bukak makanan terus makan tak tgok dah binatang apa

@kin.: Lepas ni ikan bilis dalam sikmak is BIG NOOOOOO

@niaatheunicornn : Positive..mungkin dia bungkus waktu subuh gelap ke apa then tak perasan.. hm

@NSS88: sy ari tu beli mee rebus,sekali ada rambut,panjang mcm rambut pontianak plak tu..sampai la nie xorder dh mee rebus kt kedai..

@iced latte: Sambal tumis cicak untuk nasi lemak yang rare buat masa ni

@aishahshafikah: Rumah penjuai tu banyak cicak ka sampai buat lauk ni tacod

@hime: Ikhlas peniaga ni siap kasi ikan bilis besar murah rezeki

@ameera_xia: aku bli ns lemak paru + lipas, laki aku nasi lemak rendang daging + belalang kurus hijau2.. smp skg kedai tu bukak..lalu je kembang tekak

@Definitelynotsya: Nasib dpt yg ada cicak…org lain yg beli dpt flavor cicak je

@fitfitfit: Untunglah sis dapat ikan bilis besar gitu. Sekarang susah nak dapat gini

@syakinahmazlan: dh prnh dulu zaman sekolah cikgu bagi mkn² nasi lemak…ingt ikan bilis belek² nohh ank cicak jerit sya stu kantin kwn lain selamba ja mkn

PERHATIAN: Pihak Rose Biru tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleAnak Diliwat Di Sekolah Tahfiz, Kes Sering Ditangguhkan Dengan Alasan Yang Tidak Munasabah
Next articleBerjoget sehingga didukung oleh lelaki tidak dikenali di Big Stage, sekali aksi wanita ini mengejutkan ramai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here