Home Hiburan Berjoget sehingga didukung oleh lelaki tidak dikenali di Big Stage, sekali aksi...

Berjoget sehingga didukung oleh lelaki tidak dikenali di Big Stage, sekali aksi wanita ini mengejutkan ramai

264
0

Big Stage merupakan sebuah rancangan hiburan pertandingan realiti nyanyian Malaysia yang disiarkan di Astro Ria. Ia memulakan tayangan perdana pada 5 Ogos 2018 dan telah disiarkan sebanyak empat musim bersamaan 32 episod.

Aksi seorang perempuan dan beberapa orang lelaki di Stadium MBSA di mana Big Stage dijalankan telah mengejutkan ramai pihak. Seseorang perempuan dan seorang lelaki yang dipercayai merupakan bekas penari rancangan hiburan mula berdiri dan menari dengan rancak sekali di bahagian tangga Stadium.

Tarian yang ditunjukkan oleh kedua-dua individu tersebut mendapat perhatian apabila perempuan itu mula menyuruh lelaki tersebut untuk “menggendong”nya di belakang lelaki tersebut. Rata-rata yang berada di tempat kejadian berasa tidak selesa akan tindakan kedua-dua individu tersebut.

Ada yang mengatakan bahawa sepatutnya rancangan seperti ini perlu dihentikan kerana terdapat individu yang tidak bertanggungjawab seperti ini menambahkan dosa khalayak ramai. Ramai juga yang mengatakan bahawa ibu bapa wanita tersebut pasti bangga melihat anaknya pandai menari di khalayak ramai. Sesetengah individu pula mengatakan wanita seperti ini lah yang akan meminta hantaran yang tinggi kelak.

Lihat klip video di bawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @daebakingcosmetics

Lihat apa kata orang ramai:

@Kidrauhl95: dulu ms covid, kna kurung smua tkut nk kuar umah, doa spaya diangkat bala. lps dh bebas, cucuk berdos2, cpat betul lupa, leka berhibur balik.

@AtieSamah: ya allah,x thu nk ckp apa.sedih sngt.

@waa broo: dunia2.mjur bkn ahli kuaga aku.

@Hasserol Ismail Idri: Alamak, kenapa mesti macam tu. Kawal diri kawal perangai. šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜

@qasehiesya136: nak minta Allah turun bala agaknya..

@@Mus_Mohammad: Hantaran 100k

@zinnie: masyaallah..lindungilh kami ya allah..tampa rasa malu

@tehaa šŸ¢: ingatkan menari je rupanya siap panjat2 lagi

@paklangazman: semoga rancangan spt ini.tidak dibenarkan..
siapa yg mnajanya tanggonglah dosa.

@Engku Zara Arissa: ya Allah… lindungilah ank2 ku ya Allah.. lindungilah kami semua.. dekatkn lah kami ke jln mu..jgn la biar kn kami terpesong šŸ„ŗ

PERHATIAN:Ā Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok

Previous articleLoya Tekak, Wanita Bengang Nasi Lemak Yang Dibeli Ada Cicak
Next article“I Mintak Maaf Sayang, I Akan Cuba Sehabis Baik Bersihkan Nama You..” – Shuib

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here