Home Viral “Kaki Rembat Helmet Yer…”-Rakaman Pencuri Helmet Di Kawasan Perumahan Tarik Perhatian

“Kaki Rembat Helmet Yer…”-Rakaman Pencuri Helmet Di Kawasan Perumahan Tarik Perhatian

215
0

Baru semalam tular sebuah video di halam tiktok di mana rakaman mendapati terdapat situasi kecurian helmet sedang berlaku di sebuah kawasan perumahan. Tindakan pemilik video yang merakam sahaja perbuatan tersebut mendapat kecaman daripada netizen dan mereka mempersoalkan kenapa tidak disergah sahaja mereka yang mencuri tersebut.

“time dia ambik tu sergah la….asal rakam je……adoiiii….dah pernah merasa oiii…..”

“Pastu tak sergah? Aduhhh apo la”

“bijak merakam ok ,tapi tak sergah sama je ..pencuri takkan dtg tempat yang sama berulang kali .aiyoo”

Baca juga : “Beli Helmet Berharga RM86,000. Siap Bayar Cash Tu”-Harga Helmet Boleh Beli Kereta Vios Bayar Cash

Baca juga : “Minah Rempit La Pasni” – Kehadiran Penuh Dapat Hadiah Helmet TZR

Namun ada yang berkata bahawa pemilik video merakam video adalah untuk dijadikan bukti jika perkara tersebut berulang kembali.

“rakam ada bukti so boleh gi buat report, kalau pi sergah terus depa dan lari sbb naik moto ha”

“Mybe tukang rekod nii rakam untuk bagi bukti yang selama nii depa yg duk rembat helmet kat situ”

“Tak geram pon , sbb orang yng rakam ni bijak , Rakam untuk bukti kali kedua datang curi kena latuu”

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen netizen :

@shahfiqhamdan : Dah settle bang tadi .. yg curi tkot nk dtang

@Sallahuddin_ : mesti yg rakam perempuan kan

@hajje_bajang : pompuan buat takpe nampak comel & cute sangat

@jidam : untung dpt rekod, aku kalau budak2 mcm ni buat keje mst time xde org lgsung hbis bercalar bagai

@Ajim : man ada dia rembat helmet Tu Yang datang sendiri

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Lain Macam Order Kalini”-Rider Grab First Time Dapat Order Haiwan Eksotik
Next article“Nasib Dia Ada Buat Lubang Untuk Bernafas”-Kucing Pun Patuh SOP Ye

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here