Home Viral “Minah Rempit La Pasni” – Kehadiran Penuh Dapat Hadiah Helmet TZR

“Minah Rempit La Pasni” – Kehadiran Penuh Dapat Hadiah Helmet TZR

263
0

Kebiasaannya di kebanyakan sekolah, guru-guru akan menawarkan hadiah bagi mereka yang kehadirannya penuh ke sekolah. Hadiah tersebut ditawarkan supaya tiada kes ponteng sekolah di samping dapat menyuntik semangat dalam diri setiap pelajar untuk datang ke sekolah.

Baru-baru ini tular di tiktok di mana pemilik @cikgu teh yang juga merupakan seorang guru si sebuah sekolah, telah merakamkan satu situasi di mana di sekolah tersebut sedang berada dalam satu majlis di mana majlis tersebut terdapat cabutan bertuah bagi mereka yang mempunyai rekod kehadiran penuh. Menerusi video tersebut dapat dilihat, roda nama diputar dan berhenti pada nama perempuan yang sepertinya telah memenangi hadiah tersebut iaitu sebuah helmet TZR.

Rata-rata komen berasa teruja dengan hadiah yang ditawarkan kerana itu pertama kali mereka melihat hadiah seperti itu yang diberikan kepada pelajar sekolah.

“Bukan kaleng² hadiah sekolah dia,aku dlu x hbis ngn tumbler”

“Zaman sekolah aku, dpt sijil, piala, duit saguhati”

Lihat video penuh di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen netizen :

@roti canai : Budak lelaki meraung dalam hati

@showa : wow bestnya skolah mcm ni..mcm nak masuk skolah balik hehe

@anjaii : sekolah aku dapat tv kipas berdiri dengan kipas meja

@zandraellena : Ank aq xdpt sambutan cmni nnti aq nk msukkn dia balik dlm perut

@your king : untung ah ada dpt hadiah kehadiran penuh,aku yang 3 tahun berturut-turut kehadiran full memang takda bagi hadiah

Baca juga : “Padu Suara Dia, Ni Baru Betul Penyanyi..” – ‘Helmet Singer’ Nyanyi Lagu Nirmala Di Auditorium RTM Perak

Baca juga : “Disangkakan Polis Rupanya Kontraktor” – Mat Rempit Lari Nampak Kontraktor

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Tidak Waras Tetapi Berbakat Besar..” – Suara Emas, Nyanyian Lagu Rinduku Tiada Berteman Buat Ramai Sebak
Next articleKes Dah Lama Selesai Tapi Masih Belum Bayar, Aeril Zafrel Tak Bayar Firma Guaman?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here