Home Viral “Janganlah Bandingkan Anak Anda Dengan Anak Artis, Dia Sudah Didedahkan Dengan Dunia...

“Janganlah Bandingkan Anak Anda Dengan Anak Artis, Dia Sudah Didedahkan Dengan Dunia Glamour…” – Rozita Che Wan

238
0

Rozita Che Wan menyatakan bahawa Aaisyah Dhia Rana, anak perempuannya yang berusia 9 tahun, sering menjadi tumpuan warganet kerana bergaya seperti orang dewasa. Rozita berkata Aaisyah telah didedahkan dengan kehidupan selebriti sejak kecil, dan ini melibatkan kehadiran dalam majlis hiburan serta sesi penggambaran.

“Janganlah bandingkan anak anda dengan anak artis. Bukan nak kata artis hebat, jangan salah faham. Tetapi dia sudah didedahkan dengan dunia glamor sejak kecil…” – Rozita Che Wan

Rozita Che Wan menyatakan bahawa anak-anak selebriti, termasuk Aaisyah Dhia Rana, terdedah kepada kehidupan di luar kebiasaan dan situasi yang berbeza daripada anak-anak yang lain. Che Ta mengaku tidak memahami komen-komen segelintir warganet yang menyuarakan pandangan tersebut, namun dia menjelaskan bahawa Aaisyah tidak terlalu terdedah kepada media sosial.

“Bukan nak kata anak artis ini lebih tetapi dia dah biasa dengan limelight. Mak dia pula Che Ta yang semua orang tahu, bangun tidur sahaja dah bersiap melawa. Jadi dia terikut-ikutlah…” – Katanya

Che Ta menegaskan bahawa Aaisyah Dhia Rana tidak sering menggunakan media sosial kerana akaunnya dikawal oleh Che Ta sendiri, menjadikannya tidak terdedah kepada komen-komen dan kata-kata negatif daripada warganet.

Sebelum ini, Che Ta telah merasa kesal apabila individu memberikan komen yang merayu agar Aaisyah tidak menjadi ‘pick me girl’ pada masa akan datang.

Lihat Posting di bawah:

Sumber: Utusan

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Dulu Berlayar Bahtera, Kini Dayung Sendirian..” – Ali Puteh Kenang Susah Payah Bersama Abam
Next article“Siapa Jantan Ni Sebenarnya, Kau Siap Ber ‘I You’ Dengan Dia…” – Shuk Sahar Mengamuk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here